Tweedehands verkopen

Roep ik nog zo hard dat ik blijf, blijft het hier volledig stil. Na heel wat gedoe met de overlijdenrisicoverzekering van mijn man is het dan toch allemaal rond! Op donderdag 10 november is de sleuteloverdracht. Drie weken eerder dan de bedoeling. Doordat wij vorige week te horen kregen dat de datum vervroegd werd moest er opeens een hoop geregeld worden.

Wat ik al met beide handen aangepakt heb is het inpakken. De spullen die we niet dagelijks gebruiken ben ik langzaam maar zeker aan het inpakken. Er staat veel op onze zolder wat nodig uitgezocht moest worden. Veel is al verkocht, weggeven en weggegooid. De helft is nu gedaan en staat al ingepakt en goed gelabeld klaar.

Doordat er ook best wel wat duurdere items van man lagen is ons bedrag flink opgelopen. Naast deze duurdere items heb ik al ontzettend veel voor 1 a 2 euro verkocht. Verrassend hoe hard het bedrag dan alsnog oploopt. De stand tot nu toe: €1.104,-!

Zoals Gezinsleven ook al aangeeft zijn er best wel spullen die voor jou geen waarde meer hebben die voor een ander juist wel waardevol zijn. De gekste dingen kunnen verkocht worden. Zo had ik een schoenendoos met lintjes, touwtjes en allerlei frutseltjes die ik verkocht voor €2,-.

Ik ben wel altijd vrij intensief bezig. Grotere items zet ik ook op Marktplaats maar de kleinere spullen gaan allemaal op Facebook. Ik zet alles bij elkaar en zodra er een item weg is zet ik de advertentie er weer opnieuw op. Doordat ik dit iedere twee dagen sowieso doe loopt het momenteel echt storm. Het scheelt ook zeker dat mijn aanbod zo groot is.  Hopelijk veranderd dit snel.

Hoe gaat het met jullie verkopen? Levert het nog een mooi spaarpotje op? Ik hoor graag van jullie!

Reacties