Verhuizing achter de rug

Wat is het hier lang stil geweest! Hopelijk zijn jullie er allemaal nog. ;-). Vorig weekend verhuisden wij naar onze eigen woning! Na een hele intensieve klusperiode zijn we dan eindelijk over. Over, maar nog lang niet klaar.

We hopen met een maand of twee het financiële plaatje helemaal op orde te hebben. De laatste betalingen voor het oude huurhuis lopen nog. Daarnaast zal er in het nieuwe huis een heel ander verbruik ontstaan. Voorheen betaalden we geen geld voor de verwarming, dit liep via de kas waar wij woonden. Daarnaast hebben we een inductiekookplaat aangeschaft. Hiervoor zullen de termijnbedragen flink veranderen.

Mijn voornemen is om jullie op de hoogte te stellen van de nieuwe situatie. Een nieuw blogbericht verschijnt snel!

Hoe gaat het allemaal met jullie?

Reacties

 1. Welkom terug! Ik leef nog & blog nog lekker door :) Ietsje minder vaak door m'n baan, maar nog steeds een paar keer per week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, fijn dat je nou in ieder geval verhuisd bent. Benieuwd naar het vervolg. Wij verhuisden afgelopen weekend ook, maar in ons geval naar weer een huurwoning.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker! Dat zorgt voor een hoop rust. Jullie al aardig gesetteld?

   Verwijderen
 3. Fijn dat alles achter de rug is. Gelijk even een bespaartip meegeven. De inductieplaat staat op 2 aparte groepen. Deze moet je in de meterkast uitzetten na het koken. De inductieplaat heeft een enorm sluipverbruik. Scheelt echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip! We gaan vanavond eens de proef op de som nemen. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet van je woning! Hier helaas erg gehecht aan mijn spullen maar nu de jongste vier is merk ik dat de babyspullen langzaam losgelaten kunnen worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt vast goed. 😊 Ik kan me heel goed voorstellen dat dat lastig is! Ik moet er nog niet aan denken.

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!