Opruimen in augustus

Opnieuw een maand waarin we op wilden ruimen. En het is vrij aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben deze maand gestart met werken en dat is te merken. Weer een nieuw ritme dat we moeten leren. Maar desondanks werd ons huis weer een stukje leger.

Er gingen twee vuilniszakken naar een organisatie voor minima. Daar kunnen mensen met een heel klein inkomen gratis komen winkelen. Er mocht van alles heen; keukengerei, speelgoed, kleding, boeken, handdoeken en nog veel meer. Dat ruimde lekker op!

Daarnaast deed ik een aankoop voor de organisatie van keuken en trapkast. Een aantal bakken, zodat het steeds ordelijker wordt. Er ging heel wat naar zolder, zodat de maxi-cosi, stofzuiger en alle tassen ook genoeg ruimte hebben in de trapkast. Daarnaast verdween dus aardig wat in de vuilniszak.

In de keuken zocht ik de tupperware lade uit, er gingen een paar lelijke bakjes weg en waar geen deksel of bakje meer van was verdween ook bij het plastic afval. Eerder dit jaar sneuvelde de staafmixer en de hulpstukken deed ik dan eindelijk ook weg. Verder nog wat spullen waar ik nooit meer iets mee deed. Ook al ruim ik de keuken regelmatig op (het kastje voor kastje systeem), ik kom altijd weer iets tegen. Maar goed, dan wordt het daar ook steeds leger, dat is het doel!

Ik verkocht via Marktplaats een voedingsbeha, hiervoor kreeg ik €26,00. Ik had zelf helaas de verkeerde maat gekocht en toen ik daar achter kwam was hij al gewassen. Ik betaalde er €30,- voor. Ook ging er een CatMate weg, een drinkbak met waterval voor de katten. Het ding werkt op stroom en de katten keken er niet meer naar om. Dit leverde €7,50 op. Verder staat er nog het een en ander op Marktplaats, maar dat loopt momenteel niet echt.

Ons specifieke doel de komende tijd is de zolder opruimen, we gaan daar verder verbouwen maar dan mag het wel iets leger. Iemand nog interesse in ladekasten? ;-)

Hoe gaat het opruimen bij jullie? Ik hoor graag van je!

Reacties

 1. 26,- voor die voedingsbh vind ik een heel mooi bedrag zeg! Fijn dat je hem kon verkopen

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Viel mij ook ontzettend mee. Fijn ook dat iemand er nog naar zoekt op marktplaats. Zou ik zelf niet zo snel kjjken.

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!