Houd je mond gezond

Onze zoons gaan drie dagen in de week naar de gastouder. Ze is bij twee bureaus ingeschreven en dan komt er soms wel eens een cadeautje haar kant op.

Zo kregen de jongens laatst een pakket van het initiatief 'houd je mond gezond'. Er kwam een grote doos binnen met tandenborstels en tandpasta. Wij kregen vier tandenborstels en zes tubetjes tandpasta mee naar huis. Voorlopig zijn wij dus voorzien.

Tanden poetsen is zo ontzettend belangrijk en zo vervelend voor de kinderen. Hahaha, ik weet niet of het bij jullie ook altijd strijd is? Inmiddels gaat het bij oudste zoon een stuk beter. Hij weet dat mama eerst poetst en dat hij daarna zelf mag.

Op de nieuwe tandenborstels staan dinosaurussen, dat is dus helemaal fantastisch. Jongste zoon krijgt ook tandjes, hier moeten we dus ook mee aan de slag.

Al met al vind ik het een hele leuke actie, en het scheelt ons weer in kosten. Dat is helemaal mooi meegenomen.

Heb jij er weleens van gehoord?

Reacties

  1. Nee nooit via kdv gehad. Wel voor elk kind bij het CB een tandenborstel en mini tandpasta voor ontvangen. Tja, ik doe het toch wel, ondanks de kosten. Voor sommige ouders is het een goede aansporing denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat denk ik ook, er zullen best heel wat gezinnen zijn waar het geen gewoonte is.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.