Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw jaar, nieuwe kansen.

Beste lezers, bij deze wil ik jullie allemaal een prachtig, fantastisch, geweldig nieuw jaar toe wensen, samen met jullie geliefden!

Wij zijn dit jaar wel heel erg goed gestart, nieuwjaarsdag en twee januari lag ik samen met de kleine mannen ziek op bed. Vandaag heb ik weer gewerkt en houdt man mijn plekje warm. Bij deze zeggen we; dag griep, we zien je graag pas in 2010 weer terug!

Voor 2019 hebben wij ook een aantal voornemens;
- De schuld bij schoonouders van €1.750,- lossen we volledig af.
- De verbouwing van de zolder wordt afgerond.
- We gaan eindelijk weer eens op vakantie.
- De buffer gaan we zo ver mogelijk aan vullen.
- We nemen meer de tijd voor elkaar.
- De achtertuin gaan we onder handen nemen.

Dit jaar gaan we sparen voor;
- Buffer
- Auto
- Badkamer
- Airconditioning
- Diepvries
- Zoon A
- Zoon B

Bedankt voor het meelezen het afgelopen jaar! Ik hoop je ook dit nieuwe jaar regelmatig tegen te komen.


Reacties

 1. Beterschap voor de mannetjes, en ik hoop ook zo voor jullie dat je de griep pas weer terug ziet in 2010 (haha, dan kom je hem nooit meer tegen!). Mooie doelen heb je, ik hoop dat het jullie allemaal gaat lukken, ik blijf zeker meelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik kan met trots zeggen dat ik ze vanochtend koortsvrij uit bed heb mogen halen. ;-). Hopelijk kunnen we dat doel afvinken!

   Verwijderen
 2. Jij ook goede wensen voor 2019. Ik hoor op diverse blogs dat de griep rondwaart!

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.