Opruimen in mei

Allereerst, bedankt voor alle felicitaties en goede wensen. Zoon is nu een maand oud en het gaat voorspoedig. Een blog hierover volgt! In mei gingen we de uitdaging weer aan; opruimen en verkopen! Ik wist niet of het ging lukken met een kleine baby, maar het voornemen was er,

Via Marktplaats verkocht ik een aantal items;
- Een ladekastje voor €10,-
- Een Maxi Cosi hoes van Koeka voor €7,-

Totale opbrengst komt op €17,-. Dit staat inmiddels weer op de spaarrekening. Er staat nog een bod open op een wipstoel van €5,-.

Verder ging er een zak kleding weg, deze zak mocht aan straat gezet en was voor het goede doel. Samen met het restant van mijn kraampakket. Speentjes die zoon niet wilde hebben gingen weg naar een zwangere vriendin.

Ik ruimde het speelgoed van zoon op en zocht het uit. Er verdwenen toch zeker wel 15 items in de vuilniszak. Daarnaast kwam er vooral heel veel  binnen aan kraamcadeaus. Zowel voor oudste als jongste zoon. Veel bruikbare, nuttige items maar ook cadeaus die ik bij mijn eigen cadeau voorraad heb gelegd. Knuffels blijken opeens een cadeau favoriet. Mijn voornemen om alleen nuttige kraamcadeaus te geven is hierbij weer onderstreept en omcirkelt.

In juni ga ik gewoon verder met het opruimen. Hoe gaat het met jullie opruimvoornemens? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Fijn dat het goed gaat! Hier wordt ook opgeruimd, maar het lijkt geen zin te hebben tussen alle verbouwingsdingen. haha. Toch gaat er langzaamaan steeds wat uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap dat je het overzicht zo wel kwijt kan raken, maar elk item is weer een item!

   Verwijderen
 2. Ik heb op dit moment niet zoveel tijd om echt goed op te ruimen. En die ruimte moet je wel voelen heb ik gemerkt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zeker zo. Oudste zoon gaat gewoon twee dagen naar de gastouder en dit geeft mij veel ruimte.

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!