Doorgaan naar hoofdcontent

Daar is hij dan!

Het was jullie vast al opgevallen dat het hier wat stiller was dan gewoonlijk. Op woensdag 2 mei is onze tweede zoon geboren! Na een vlotte bevalling, een dag na uitgerekende datum, mochten we hem welkom heten.

Het gaat heel goed met ons, in vergelijking met mijn vorige bevalling was het dit keer een meevaller. Ik ben al weer op de been en zoon doet het ontzettend goed. Ook grote broer geniet, hij is zo trots, fantastisch om te zien. Zoon nr. 2 is een kopietje van zoon nr. 1. Zo bijzonder om te zien!

We gaan lekker genieten van ons gezin en zodra ik weer inspiratie heb, zal ik hier ook weer mijn blogs delen.

Fijn pinksterweekend allemaal!

Reacties

 1. Ben hier regelmatig komen kijken of er al nieuws was ;)
  Van harte gefeliciteerd met jullie 2e zoon! Fijn dat het zo goed gaat!
  Doe maar rustig aan en geniet ervan!
  J.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie tweede zoon. Geniet maar lekker van je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte! Ik hoopte ook al een tijdje op goed nieuws. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Geniet van elkaar en met elkaar, voor je het weet zijn ze groot...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! Fijn dat het zo goed gaat, geniet ervan en neem de tijd, deze tijd gaat zo snel voorbij en die blogjes komen wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd, geniet ervan met z'n allen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd gewenst met jullie zoon. En veel geluk als gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. van harte gefeliciteerd met dit grote wonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van harte gefeliciteerd. Veel geluk samen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!