Enquêtes invullen

De laatste tijd houd ik me opnieuw intensief bezig met het invullen van enquêtes. Door de drukte van alledag was ik de focus hierop kwijt. Tot ik laatst besloot dat het toch leuke extra inkomsten blijven voor een kleine moeite.

Vorige week heb ik mijn profiel bij Waardevolle Mening up to date gemaakt en sindien heb ik alweer €15,- aan enquêtes ingevuld. Twee VVV-bonnen zijn inmiddels onderweg. Ze hebben ook al een doel; mijn vriendin bevalt in september van haar eerste kindje. Er ligt al een shirtje klaar, maar ik wilde graag nog wat extra's geven waar ze iets naar haar zin mee uit kan kiezen. Dat worden dus de VVV-bonnen.

Ook bij Euroclix (meld je aan via de link en krijg 150 clix cadeau!) miste ik de clix van de enquêtes, het aantal liep de laatste maanden niet echt hard op. Inmiddels heb ik alweer zo'n 5 enquêtes in mogen vullen. Allemaal mooi meegenomen! De status van mijn clix, net iets boven de 2.000, we gaan voor de 5.000.

Daarnaast vul ik nog enquêtes in voor Panel Wizard. Hier kun je je ook aanmelden via de link, je krijgt dan €1,- cadeau. In juni is er uitbetaald, ik krijg momenteel heel veel uitnodigingen, ik sta dan ook alweer op €8,90.

Hoe gaat het bij jou met de enquêtes en verdiensten?

Reacties

  1. Leuk om te doen, maar zoals elke extra bijverdienste gaat het na opgave bij de belasting af van de toeslagen en houd ik er netto niets aan over. Geldt niet voor de waardebonnen, toch jammer van die paar cent extra!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.