Doorgaan naar hoofdcontent

Besparing op luiers

Voor onze zoon kopen we luiers en billendoekjes bij de Kruidvat. De billendoekjes zijn €0,75 per stuk. De luiers worden vaak als pakket (196 luiers) aangeboden voor 25 euro. Ik koop alleen luiers als deze aanbieding van toepassing is. Voor het gemak bestel ik via Internet. Bij €50,- is verzending gratis, wat ik dus haal wanneer ik vier pakken voor €12,50 per stuk bestel. Ik betaal dus €0,127 per luier.

Afgelopen woensdag hielden ze een VIP-koopavond, hiervoor kreeg ik een uitnodiging per mail omdat ik een voordeelpashouder ben. Van 17.00 - 21.00 kreeg je op twee producten naar keuze 20% korting.

Mijn zoon kon even naar oma en om kwart voor vijf ben ik op de (elektrische) fiets gestapt om de aanbieding te scoren. Ik betaalde voor twee pakken luiers (196 stuks) en twee pakjes billendoekjes  €20,95. Op de bon stond dat er alleen korting op de luiers gegeven is. Dus voor de luiers is uiteindelijk het bedrag van €19,45 gerekend, wat neer komt op een besparing van €8,33, wanneer je naar de originele prijs kijkt van €13,89 per pak. Dat is mooi verdiend, per luier kost het ons nu €0,099.

Naast de aanbiedingen bij de Kruidvat kijk ik ook naar aanbiedingen van andere merken. Wanneer de prijs per luier onder de €0,127 komt is het voor mij pas interessant. Wanneer ik niet voor €50,- nodig heb of het komt budgettechnisch niet uit kan ik namelijk uit mijn werk op de fiets, dit is op de route. Ik hoef er dus niet speciaal voor te rijden.

Verder ben ik lid van een Facebook groep voor kinderen in mijn directe omgeving. Hierop worden regelmatig luiers aangeboden die over zijn. Ik bied zo dat ik onder de Kruidvat prijs kom en op deze manier heb ik ook al heel wat luiers aangekocht.

Hebben jullie nog meer tips wat betreft de luiers? Ik hoor ze graag!

Reacties

 1. Ik volg bijna dezelfde tactiek als jij. Gebruik ook de Kruidvat luiers als die in de aanbieding zijn en koop altijd online. Soms ga ik overstag voor een goede aanbieding op Pampers want ik vind de Kruidvat luiers prima luiers maar de Pampers kwalitatief net wat betreft. Maar normaal gezien vind ik het het verschil in prijs niet waard. Kost wel heel wat, die luiers zo bij elkaar. Op naar zindelijk worden ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk er precies zo over! Ik begrijp weleens dat mensen voor de nacht pampers pakken omdat bij het lang doorslapen de luiertjes het niet aan kunnen. Maar ons manneke doet nog niet aan doorslapen dus bij ons nog niet aan de orde hahah. Leuk om te horen dat je dezelfde tactiek hebt. Prijs loopt inderdaad best op! Maar vroeg potjes training!

   Verwijderen
 2. Wij hebben gekozen voor deels wasbare luiers in combinatie met pampers. Pampers dan vooral voor de nacht en als wasbaar niet uitkwam, dagje weg/vakantie etc.... Helaas duurde het bij zoontje lang voor hij zindelijk was. Met ruim 3,5 jaar was hij uit de luiers, nou ja nog niet helemaal,voor de nacht heeft hij nog een luier, hij is nu net 4. Ik wacht even tot hij helemaal is gewend aan school en wil dan in de zomervakantie proberen of hij 's nachts ook zindelijk kan zijn. Nu wordt hij nog regelmatig wakker met een volle plasluier....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed dat jullie hiervoor gekozen hebben! Ik denk dat het per kindje verschilt en dat je ze absoluut niet kunt dwingen om zindelijk te worden. En liever een plasluier dan iedere keer een verzopen bed. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd hoelang het hier gaat duren.

   Verwijderen
 3. Do you need free Google+ Circles?
  Did you know you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!