Besparing op luiers

Voor onze zoon kopen we luiers en billendoekjes bij de Kruidvat. De billendoekjes zijn €0,75 per stuk. De luiers worden vaak als pakket (196 luiers) aangeboden voor 25 euro. Ik koop alleen luiers als deze aanbieding van toepassing is. Voor het gemak bestel ik via Internet. Bij €50,- is verzending gratis, wat ik dus haal wanneer ik vier pakken voor €12,50 per stuk bestel. Ik betaal dus €0,127 per luier.

Afgelopen woensdag hielden ze een VIP-koopavond, hiervoor kreeg ik een uitnodiging per mail omdat ik een voordeelpashouder ben. Van 17.00 - 21.00 kreeg je op twee producten naar keuze 20% korting.

Mijn zoon kon even naar oma en om kwart voor vijf ben ik op de (elektrische) fiets gestapt om de aanbieding te scoren. Ik betaalde voor twee pakken luiers (196 stuks) en twee pakjes billendoekjes  €20,95. Op de bon stond dat er alleen korting op de luiers gegeven is. Dus voor de luiers is uiteindelijk het bedrag van €19,45 gerekend, wat neer komt op een besparing van €8,33, wanneer je naar de originele prijs kijkt van €13,89 per pak. Dat is mooi verdiend, per luier kost het ons nu €0,099.

Naast de aanbiedingen bij de Kruidvat kijk ik ook naar aanbiedingen van andere merken. Wanneer de prijs per luier onder de €0,127 komt is het voor mij pas interessant. Wanneer ik niet voor €50,- nodig heb of het komt budgettechnisch niet uit kan ik namelijk uit mijn werk op de fiets, dit is op de route. Ik hoef er dus niet speciaal voor te rijden.

Verder ben ik lid van een Facebook groep voor kinderen in mijn directe omgeving. Hierop worden regelmatig luiers aangeboden die over zijn. Ik bied zo dat ik onder de Kruidvat prijs kom en op deze manier heb ik ook al heel wat luiers aangekocht.

Hebben jullie nog meer tips wat betreft de luiers? Ik hoor ze graag!

Reacties

  1. Ik volg bijna dezelfde tactiek als jij. Gebruik ook de Kruidvat luiers als die in de aanbieding zijn en koop altijd online. Soms ga ik overstag voor een goede aanbieding op Pampers want ik vind de Kruidvat luiers prima luiers maar de Pampers kwalitatief net wat betreft. Maar normaal gezien vind ik het het verschil in prijs niet waard. Kost wel heel wat, die luiers zo bij elkaar. Op naar zindelijk worden ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk er precies zo over! Ik begrijp weleens dat mensen voor de nacht pampers pakken omdat bij het lang doorslapen de luiertjes het niet aan kunnen. Maar ons manneke doet nog niet aan doorslapen dus bij ons nog niet aan de orde hahah. Leuk om te horen dat je dezelfde tactiek hebt. Prijs loopt inderdaad best op! Maar vroeg potjes training!

      Verwijderen
  2. Wij hebben gekozen voor deels wasbare luiers in combinatie met pampers. Pampers dan vooral voor de nacht en als wasbaar niet uitkwam, dagje weg/vakantie etc.... Helaas duurde het bij zoontje lang voor hij zindelijk was. Met ruim 3,5 jaar was hij uit de luiers, nou ja nog niet helemaal,voor de nacht heeft hij nog een luier, hij is nu net 4. Ik wacht even tot hij helemaal is gewend aan school en wil dan in de zomervakantie proberen of hij 's nachts ook zindelijk kan zijn. Nu wordt hij nog regelmatig wakker met een volle plasluier....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat goed dat jullie hiervoor gekozen hebben! Ik denk dat het per kindje verschilt en dat je ze absoluut niet kunt dwingen om zindelijk te worden. En liever een plasluier dan iedere keer een verzopen bed. Ik ben zelf ook wel heel benieuwd hoelang het hier gaat duren.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.