Doorgaan naar hoofdcontent

Badmode

Tegenwoordig zwem ik regelmatig. Nu het mooi weer is, het buitenbad in het dorp geopend is en er een zwembadje in onze tuin staat bijna iedere dag. Laatst ging ik met zoon zwemmen in het buitenbad en daar brak het bandje van mijn bikini. De bikini die ik droeg had ik al een aantal jaar en het ringetje wat het bandje aan de cup bevestigde was waarschijnlijk verteerd. Van de mevrouw bij het zwembad kreeg ik een paperclip en wij hebben die middag gewoon nog gezellig gezwommen.

Thuis in het badje maakt de paperclip me niet uit, maar het was echt wel noodzaak om een nieuwe bikini te bestellen. Voor mij met een grote cupmaat is deze tijd van het jaar eigenlijk de verkeerde tijd voor het vervangen van mijn badmode. Ik deed er ook zeker een paar Google-sessies over voordat ik een geschikte bikini met beugel vond. Veel badmode wordt al in het voorjaar te koop aangeboden en de grote maten zijn ook vrij snel uitverkocht.

Cupmaat 100D is toch een lastige maat, een beugelbikni is voor mij de beste keuze. Waar ik me altijd over verbaas is dat veel merken reclame maken voor grote maten en daar dan triangeltopjes en bandeaubikini's aanbieden. Deze bikini's zijn voor mij absoluut geen optie en bieden niet de ondersteuning die noodzakelijk is. Waarschijnlijk iets waar ik me nog vaak over zal verbazen. 

Ik kocht een simpele zwarte bikinitop mét beugel en een zwart met wit gevlekt broekje. Hiervoor betaalde ik €68,00, verzendkosten werden niet gerekend. Dat is nog een nadeel van een grotere maat, vaak moet uitgeweken worden naar een duurder exemplaar.

Ik ga er van uit dat ik voorlopig weer voorzien ben. Vinden jullie het lastig om badmode te kopen? Ik hoor graag van jullie.

Reacties

 1. Ja, ik vind het ook een drama. Ik snap die triangeldingen ook niet. Volgens mij werkt dat alleen maar met een hele kleine maat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb 80c en ik heb ook liever een stevig topje erbij. Ik heb een sportbadpak gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik heb 80c en ik heb ook liever een stevig topje erbij. Ik heb een sportbadpak gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 75D met verder een maatje 38 en ik heb ook een sportbadpak gekocht. Een speedo met shapecorrectie. Geweldig, je krijgt er een totaal ander figuur door.ik vertoon me niet meer in bikini (ben niet zo jong meer) en dit is een goed alternatief

   Verwijderen
 4. Ik draag ook alleen nog maar badpakken.
  Vreselijk moeilijk om te slagen met onder maat 40 en boven 46/48.
  Of boven puilt de boel eruit of onder lubbert alles.
  Bleggghhh. Ben altijd maar zuinig op mijn badpakken als ik er eens een heb die past.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag enkel badpakken en die vind je makkelijk (al is het weeral een aantal jaren geleden dat ik er nog een nieuw kocht want ik gebruik ze zelden). BH's of bikini's bestellen lijkt me ook zo'n gedoe.Dat zou ik toch liever passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik draag wel bikini's en dan voornamelijk triangel topjes, mede door mn kleine cupmaat. Van boven kan ik maat 36/38 aan en van onder moet ik maat 40 hebben. Dus best lastig om een leuke goed zittende bikini te kopen. Setjes laat ik gelijk al hangen, de bovenstukjes zijn altijd te ruim....

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel herkenbaar.. 75/80 E is ook lastig.. idd het moet goed zitten en goede ondersteuning bieden, dus kan t niet overal kopen.. en ik hou niet van felle kleurtjes, maar iets neutraals (donkerblauw/bruin/donkergroen of zwart) en ik vindt t meestal veeeeel te duur.. :( lastig dus.. ;) ben ook toe aan t een nieuwe bikini en zwempak, maar stel t steeds uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Losse ringetjes zijn in een goede hand/naaiwinkel ook te koop in verschillende maten. Hiermee kun je de "oude "bikini mee herstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooit gehoord van Bravissimo? Een Engelse site met bh's en badmode voornamelijk voor grote cupmaten. Heb geen aandelen, maar bestel en slaag er goed. Verkopen het hele jaar door badmode.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Boodschappenbudget

Ons boodschappenbudget loopt de spuigaten uit. Voorgaande jaren scoorden we onderstaande gemiddelden.

Gemiddeld per week in 2015 : €63,33Totaalbedrag: €3293,16Gemiddeld per week in 2016 : €58,91Totaalbedrag: €3122,22Gemiddeld per week in 2017 : €69,56Totaalbedrag: €3616,96De status tot nu toe: in 32 weken gaven wij in totaal €2.549,23 uit, wat een gemiddelde oplevert van €79,66 per week. Door de komst van zoon B heb ik hetbudget laten versloffen. Ik maak nog steeds een weekmenu naar aanleiding van deaanbiedingen die ik op zoek in de Albert Heijn app, maar toch werd er te veel luxe gekocht. Geen zin om te koken? Laten we even naar de winkel gaan en zomaar watlekkers halen. En daar ben ik nu helemaal klaar mee. Nu zoon B alweer drie maanden is en ikbijna start met werken merk ik dat ons ritme terug gaat komen. De vakantie vanman is weer achter de rug en doordat hij nu weer werkt gaat het allemaal al soepeler. Deze week gaven we €55,00 uit aan boodschappen. Mijn voornemen is om goedkoper,…

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Daar is hij dan!

Het was jullie vast al opgevallen dat het hier wat stiller was dan gewoonlijk. Op woensdag 2 mei is onze tweede zoon geboren! Na een vlotte bevalling, een dag na uitgerekende datum, mochten we hem welkom heten.

Het gaat heel goed met ons, in vergelijking met mijn vorige bevalling was het dit keer een meevaller. Ik ben al weer op de been en zoon doet het ontzettend goed. Ook grote broer geniet, hij is zo trots, fantastisch om te zien. Zoon nr. 2 is een kopietje van zoon nr. 1. Zo bijzonder om te zien!

We gaan lekker genieten van ons gezin en zodra ik weer inspiratie heb, zal ik hier ook weer mijn blogs delen.

Fijn pinksterweekend allemaal!