Voedingsbeha

Ik geef opnieuw borstvoeding bij onze tweede zoon. Het gaat deze keer ontzettend goed, bij zoon A duurde het echt even voor het allemaal lekker liep. Nu hebben we niets te klagen! Zoon B groeit goed, hij is nu ruim 10 weken, weegt alweer bijna 5kg en is 57cm lang.

Bij mijn eerste zwangerschap kocht ik twee voedingsbeha's voor €25,-. Ze hebben de borstvoedingsperiode enigszins overleefd en dus lagen ze alweer klaar. Ik besloot toch om andere beha's aan te schaffen, aangezien deze nauwelijks ondersteuning gaven.

De PrĂ©natal boodt goede beha's aan met gel-beugels. Dit leek me erg interessant aangezien zonder beugel te slap is voor mijn cupmaat. Ik besloot er twee te kopen (€39,95 per stuk) en bij binnenkomst zaten er wasbare zoogcompressen bij! Ik gebruikte deze ook al bij de eerste borstvoedingsperiode en dit beviel mij erg goed.

Een erg leuke actie, ik denk dat het zeker mensen bewust maakt van de mogelijkheden met wasbare items. Luiers gaan me te ver, maar de zoogcompressen zou ik niet anders willen.

Hebben jullie borstvoeding gegeven en gebruik gemaakt van wasbare zoogcompressen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Ik heb ook wasbare zoogcompressen gebruikt. De eerste 10/12 weken waren deze niet afdoende en gebruikte ik wel disposable zoogcompressen. Deze nemen beter vocht op. Groetjes Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Ik neem altijd een nieuw setje mee en zo probeer ik het op te vangen. Ik heb nu nog geen disposable zoogcompressen hoeven kopen.

      Verwijderen
  2. Borstvoeding, wasbare zoogcompressen en wasbare luiers (die overigens echt heel fijn in gebruik zijn, en zeker niet veel werk of vies. Scheelt enorm veel afval!).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.