Extra inkomsten

Marktplaats en verkooppagina's op Facebook lopen momenteel erg goed. Doordat we onze zolder aan het verbouwen zijn moeten we de spullen die boven opgeslagen zijn opnieuw uitzoeken. Alles beter indelen en wat in de weg staat weg doen.

De laatste weken hebben we al veel verdiend met verkopen. Vooral kleine bedragen, we verkochten een universele bok voor een motor voor €25,- en daarnaast veel spullen voor kleine bedragen. De opbrengst van november was €109,55.

Voor december staat de teller nu op €17,00. Er staan nog heel wat spullen te koop, ik verwacht dat het nog wel meer zal worden voordat het jaar om is.

Naast de verkopen kwam er ook geld binnen via Euroclix. Ik deed een aanvraag voor uitbetaling van 10.000 clix. Eigenlijk wilde ik nog doorsparen, maar het extra geld kunnen we deze maand eigenlijk wel gebruiken. Er kwam dus €150,- extra binnen.

Ook betaalde Panelwizard zijn halfjaarlijkse vergoeding uit, de opbrengst hiervan was €8,40. De energiemaatschappij deed ook een uitbetaling; €93,19.

De opbrengsten zijn dus echt heel redelijk deze maand. Ik maakte ons vaste bedrag over naar de spaarrekening en daarnaast loste ik nog €250,00 af op onze schuld bij (schoon)ouders.

Heb jij nog extra inkomsten deze maand?

Reacties

  1. Ik zag op netflix ( tijdelijk abbonement te koop bij Aldi) een mooie docuserie:

    How to Live Mortgage Free with Sarah Beeny
    Vooral aflevering 5 lijkt me iets voor jullie.

    Hier:
    https://mortgagefreeinthree.com/the-mfin3-challenge/
    Haar verhaal.
    En hier:
    https://mortgagefreeinthree.com/breadonomics-the-frugal-philosophy/
    Haar Ted talk.
    groetjes, Franca.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat de verkopen zo goed gaan zeg. Zo'n motorblok zou ik nooit gedacht hebben. Maar zo zie je maar weer.

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Morgen of overmogen kan ik mijn blog over de extra inkomsten publiceren. Ik wacht nog even op het overzicht van euroclix ;) Mijn maand was niet zo goed als jouwe, qua martkplaats in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben benieuwd! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er momenteel gewoon héél veel op heb staan. Alles wat jongste zoon niet meer past/gebruikt gaat weg. Dat ruimt wel ontzettend op. Laatste maanden waren de advertenties maar mager. Dat is nu dus wel anders

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.