Opruimen in december

In december ging weer heel wat weg. Ik deed een rondje in de keuken, in de trapkast en de zolder. Overal kon ik weer wat weg halen om weg te geven, te verkopen of weg te gooien. Met ieder item dat vertrekt merk ik de ruimte in huis. Orde in huis en in mijn hoofd. Wat momenteel geen kwaad kan, want het zijn bij ons wel erg drukke dagen (geweest).

Kerst vierden we niet met cadeautjes, maar Sinterklaas wel. Het aantal cadeautjes viel erg mee, maar toch merk je dat de speelgoedhoek weer wat uitgebreider is. Hier moet ik me misschien maar eens buigen over een efficiƫntere manier van opbergen. Naast speelgoed werden er ook een aantal nuttige cadeaus gegeven; kleding, een slaapzak en een zwembroek.

Daartegenover verliet heel wat kinderkleding weer het huis. Ook zette ik zelf een jurk op internet welke ik ook verkocht. De totale opbrengsten van deze maand zijn €28,50.

Ik had nog wel meer kunnen verkopen maar ik heb de laatste twee weken geen moeite genomen om de spullen actief aan te bieden op internet.

Dit jaar hadden we opnieuw een mooie opbrengst; een totaal van €613,70. In 2017 was de opbrengst lager, namelijk €533,55. Het jaar daarvoor maakte ik me klaar voor de verhuizing en verkochten we voor maar liefst €1.156,68. In het komende jaar zou ik graag wel weer de €500,- halen. Het lijkt me een realistisch doel aangezien jongste zoon straks van veel babyspullen niet langer gebruik maakt. Die kunnen dan mooi verkocht worden.

Hoe staat de stand bij jou?

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.