Doorgaan naar hoofdcontent

Even stil

Afgelopen weken en komende weken waren en worden behoorlijk heftig en emotioneel. Man lag een nacht in het ziekenhuis nadat hij afgevoerd werd met de ambulance. Vanmiddag staat het zware moment gepland waarbij wij aanwezig zullen zijn bij het overlijden van zijn zus. Na een ziektebed van bijna drie jaar kiest zij er voor om haar leven te beƫindigen door middel van euthanasie.

Wanneer de 'rust' hier weer een beetje teruggekeerd is zal ik weer een blog schrijven.

Reacties

 1. Heftig , heel veel sterkte wenst je deze ervaringsdeskundige.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte van een redelijk stille meelezer. Lijkt me enorm raar om mee te maken, maar ook een enorme opluchting voor zus. We horen wel weer vsn je als je wat kwijt wil en kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte bij het afscheid van schoonzus.
  Als ervaringsdeskundige kan ik zegge dat het een heel mooi is om mee te maken. De rust die over mijn vader kwam toen hij wist wanneer het zou gebeuren was groots. Daarna hield hij de regie in handen en we hebben een fijne afscheidslunch samen meegemaakt in hospice waar hij lag.
  Hij zat met smaak dingen te eten en te drinken waarvan hij anders last kreeg in de wetenschap dat dat niet meer genoot hij van het moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat naar allemaal, heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke periode.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!