Vast contract

Man startte in september vorig jaar bij een nieuwe werkgever. Door te wisselen van werk sloot hij een periode van 14 jaar werken in de kas af. De switch naar service monteur betekende ook het aangaan van studies en een tijdelijk contract. Ergens wel spannend maar al snel bleek dat we deze keuze het liefst eerder hadden gemaakt.

Waar het plezier in het werk eerst helemaal verdwenen was en verander in tegenzin is het plezier nu voor de volle 100% terug. Man mocht al meerdere cursussen succesvol afronden en blijkt binnen het bedrijf voor goede cijfers te zorgen. Afgelopen weekend hadden we de vakantiebarbecue (ook al zo leuk) en daar werd dit in de speech ook nog even benoemd!

Begin juli werd man bij de werkgever geroepen en heeft hij een contract voor onbepaalde tijd gekregen. Daarbij hoorde een mooie loonsverhoging. Per maand gaan we er netto €210,- op vooruit. Ik heb de cijfers gelijk aangepast in het Excelbestand, een erg mooi gezicht!

Van de verhoging gaan we sparen, aflossen en de nodige investeringen in het huis doen. Het wordt niet gebruikt om ons leefbudget te vergroten.

Heb jij het naar je zin op het werk? Ik hoor graag van je.


Reacties

  1. Mooie loonsverhoging hoor! Fijn voor jullie kasboek.

    Ik heb het enorm naar m’n zin op mijn werk. Werk voor een mooie non profitorganisatie :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zo ontzettend belangrijk. Geen spijt gehad dus om te starten met werken? Hoe is het met je arm?

      Verwijderen
  2. Het is fijn om waardering te krijgen maar een mooie loonsverhoging is ook nooit weg.
    Ik werk al bijna 27 jaar in gemeenteland. Eerst 25 jaar voor de gemeente waar ik woon en werk (diverse afdelingen en functies) en de laatste twee jaar via een samenwerkingsverband. Ik zou niet meer anders willen.
    Man is in september ook overgestapt naar een andere werkgever, hij had geen plezier meer in zijn oude baan. Hij kreeg na twee maanden proeftijd een vast contract maar dat het zo goed zou bevallen had hij niet durven dromen. Hij gaat elke dag met plezier naar zijn werk. Daarnaast kreeg hij een lease auto en dat bespaart ons enorm veel geld. Man krijgt heel veel waardering en dat is heel belangrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Plezier is zo belangrijk. Dat je graag gaat en er thuis ook nog enthousiast over kan vertellen. Ik vind het heel prettig dat ik nu zoveel verhalen te horen krijg. Man zit ook lekker in zn vel.

      Verwijderen
  3. Wat heerlijk dat je man het nu weer zo naar zijn zin heeft op zijn werk zeg! Ik werk vanuit huis als fulltime blogger en vind dat heel fijn.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanuit huis werken vind ik ook ontzettend knap! Ik heb er - helaas - de discipline niet voor.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.