Kittens #2

Ik schreef in april een blog over onze poes. Ze werd gedekt en we hoopten dan ook rond 12 juni een nestje te krijgen. Helaas is ze niet zwanger, afgelopen week werd ze opnieuw krols.

Bij de cattery waar we haar hebben laten dekken was er helaas geen ruimte om haar gelijk opnieuw te brengen. We krijgen namelijk de mogelijkheid om haar gratis nog een keer te laten dekken. We zullen nu moeten wachten tot ze opnieuw krols is en dan maar hopen dat ze op dat moment geen andere dekkingen hebben.

Wanneer ze dan opnieuw niet zwanger is krijgen we onze aanbetaling terug. Een fijne gedachte want €350,- blijft een hoop geld. In de tussentijd genieten waar gewoon van ons rustige kittenvrije huishouden. Met drie volwassen katten die ook hun dolle momenten hebben en zoon die rondtijgert is het al een gezellige boel.

Hebben jullie ervaringen met kittens? Of met dekkingen? Ik hoor graag van jullie!


Reacties

  1. Nee, ik heb geen ervaring met kittens. De asielen zitten al zo vol, waarom dan nog extra katten op de wereld zetten? Ik heb wel ervaring met asieldieren, en kan je van harte aanraden een extra huisdier te adopteren als het zwanger raken van de poes niet lukt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie Emmy. Het gaat hier om een nestje raskatten. We hebben in onze omgeving meerdere mensen die een kitten van onze poes willen. Het gaat er niet om dat we zelf nog een extra kat erbij krijgen. Verder heb je natuurlijk helemaal gelijk.

      Verwijderen
  2. Begrijp het nog omdat het raskatten betreft, nog vind ik vermeerdering niet goed. Er zijn zoveel katten, ik fles en geef sonde aan gevonden en gedumpte kittens. ( gewoon ekh want die zijn voor de mensen niets waard )

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.