Doorgaan naar hoofdcontent

Aanrijding #3

Afgelopen juni werd ik van mijn fiets gereden door een automobilist. Ik gaf hierbij richting aan met mijn linkerarm en door de aanrijding brak ik mijn linkerelleboog. Naast dat het onhandig was met dagelijkse werkzaamheden was het geheel ook pijnlijk.

Hierna heb ik tien fysiotherapie sessies ondergaan en in december gaf de fysiotherapeut aan me niet langer te kunnen behandelen. Met deze informatie heb ik de verzekeringsmaatschappij die de zaak behandeld benaderd.

Aanstaande woensdag mag ik opnieuw terug naar de chirurg. Het uiteindelijk resultaat is niet het gewenste resultaat. Mijn arm is nog vrij gevoelig en daarnaast schiet mijn elleboog regelmatig op slot. Het is dan erg pijnlijk om de arm weer te strekken.

Ik ben zeer benieuwd, ik vind het erg spannend. Wat zullen de vervolgstappen zijn? Een operatie lijkt me momenteel helemaal niets. Alweer 27 weken zwanger en na de bevalling een baby'tje en een peuter. Het zo laten lijkt me ook niets, het blijft gissen. We zullen het zien!

Reacties

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.