Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe telefoon

Tijdens mijn afwezigheid hier zat het financieel ook nog een keertje tegen. Mijn telefoon sneuvelde. Het toeval wilde dat ik tien minuten voordat hij kapot ging een nieuw telefoonhoesje besteld had. Deze kon gelukkig nog gratis retour.

Een vervangende telefoon kon ik helaas niet geregeld krijgen bij vrienden en familie. Het was dus echt tijd voor een nieuwe. Ik had de oude wel 2,5 jaar, maar was er nog niet klaar mee.

Via Euroclix kocht ik bij Bol.com de Nokia 6, deze koste €175,-. Heel enthousiast bestelde ik een telefoonhoesje met een foto van de jongens erop. Helaas keek ik niet goed en bestelde ik het verkeerde formaat, extra schade; €16,95. Uiteindelijk nog een kortingscode gekregen (superservice!) en kostte het nieuwe hoesje nog maar €3,95. En ja, deze past wel. ;-)

Voorlopig kunnen we weer voort zullen we maar denken!

Reacties

 1. Wat een pech van dat verkeerde hoesje! Maar wel echt goede service dat je korting kreeg op een nieuwe.
  Ik heb ook vaak telefoons van familie gekregen maar nu zelf nieuw gekocht omdat er niks beschikbaar was. Was nog best een lastige keuze, fijn dat ik die vaak niet hoefde te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond ik zeker een goede service. Ik maakte tenslotte zelf de fout . Ik ben ook blij dat man dan mee denkt en voor me zoekt hahaha. Die is een avond aan het vergelijken en ik heb voor een mooie prijs een goede telefoon.

   Verwijderen
 2. Zonder goede telefoon kun je anno 2018 niet meer eigenlijk. En ik vind de jouwe niet superduur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het viel me ook heel erg mee. Een ouder model is toch het sleutelwoord denk ik.

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.