Nieuwe telefoon

Tijdens mijn afwezigheid hier zat het financieel ook nog een keertje tegen. Mijn telefoon sneuvelde. Het toeval wilde dat ik tien minuten voordat hij kapot ging een nieuw telefoonhoesje besteld had. Deze kon gelukkig nog gratis retour.

Een vervangende telefoon kon ik helaas niet geregeld krijgen bij vrienden en familie. Het was dus echt tijd voor een nieuwe. Ik had de oude wel 2,5 jaar, maar was er nog niet klaar mee.

Via Euroclix kocht ik bij Bol.com de Nokia 6, deze koste €175,-. Heel enthousiast bestelde ik een telefoonhoesje met een foto van de jongens erop. Helaas keek ik niet goed en bestelde ik het verkeerde formaat, extra schade; €16,95. Uiteindelijk nog een kortingscode gekregen (superservice!) en kostte het nieuwe hoesje nog maar €3,95. En ja, deze past wel. ;-)

Voorlopig kunnen we weer voort zullen we maar denken!

Reacties

  1. Wat een pech van dat verkeerde hoesje! Maar wel echt goede service dat je korting kreeg op een nieuwe.
    Ik heb ook vaak telefoons van familie gekregen maar nu zelf nieuw gekocht omdat er niks beschikbaar was. Was nog best een lastige keuze, fijn dat ik die vaak niet hoefde te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vond ik zeker een goede service. Ik maakte tenslotte zelf de fout . Ik ben ook blij dat man dan mee denkt en voor me zoekt hahaha. Die is een avond aan het vergelijken en ik heb voor een mooie prijs een goede telefoon.

      Verwijderen
  2. Zonder goede telefoon kun je anno 2018 niet meer eigenlijk. En ik vind de jouwe niet superduur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het viel me ook heel erg mee. Een ouder model is toch het sleutelwoord denk ik.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.