Koelkast

Wij hebben een nieuwe koelkast gekregen. Gekregen? Ja, gekregen. Schoonouders gaan verhuizen en krijgen in het nieuwbouwhuis een nieuwe keuken. En dus is er opeens een koelkast over!

De koelkast is pas een aantal jaren oud en in vergelijking met onze oude koelkast heel wat zuiniger. Daarnaast hadden wij in de andere koelkast last van vocht. De nieuwe koelkast is dan weer helemaal niet vochtig. Verder is de nieuwe koelkast ook een stuk groter en dat is dan weer heel fijn met ons groeiende gezin. Daarnaast doe ik graag een keer in de week boodschappen en dat was weleens proppen.

Alleen maar voordelen dus! Ik ben er erg blij mee, al moest ik er wel een voorraadkastje voor inleveren. Dat wordt even bedenken hoe we de keuken in de nieuwe situatie efficiënter in kunnen richten.

Schoonmoeder had ook allerlei hulpstukken meegegeven. Zoals bijvoorbeeld een bewaarbakje voor je eieren. Ik twijfel nog of ik het ga bewaren want mijn eieren liggen gewoon in de voorraadkast. Hoe bewaar jij je eieren?

Reacties

 1. In de voorraadkast. Net als de kaas na een tip van de kaasboer. Die blijft er een stuk lekkerder in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne meevaller! Zo'n krijgt de koelkast van je schoonouders een mooie bestemming : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou zeker! Naast de diepvries stond ook de koelkast op het binnenkort-te-vervangen lijstje. Dat is alweer een vinkje.😁

   Verwijderen
 3. Dat is toch zo fijn! Zal je natuurlijk heel blij mee zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.