Dagje uit

Zoals jullie weten worden onze boodschappen bij de Albert Heijn gedaan. Hier hebben ze vaak acties, zo hadden ze vorig jaar zegels voor een tweede kaartjes gratis bij vele uitjes.

Onder andere voor Safaripark Beekse Bergen. Mijn zus regelde de kaartjes en laatst was het zover, met de hele familie zijn we geweest. In totaal waren we met elf personen. De entree kostte voor ons €25,-. Zoon hoeft nog niet te betalen, hij is nog geen drie jaar oud. Door de spaarkaart hebben we ook maar voor een van ons de entree hoeven betalen.

We waren er om iets voor 10 en om 10 uur ging het park open. En uiteindelijk vertrokken we iets voor 5 weer, we hebben de dag dus goed besteed! Samen hebben we voor eten en drinken gezorgd. Zo hadden we een hele lekker lunch. Belegde broodjes, krentenbollen, slaatjes, gekookte eieren, bananen en stokjes met kaas, tomaat, komkommer en knakworstjes. Onze bijdrage aan de boodschappen waren €9,00. De wandelwagens die we bij hadden waren wel onmisbaar. Anders was het veel gesjouw geweest.

Het was enigszins koud dus werd er wel drie keer koffie, thee en warme chocomel gekocht. Dit trakteerden mijn ouders. Overig drinken hadden we ook zelf bij.

De uitrijmunt kostte ons nog €9,-. De hele dag kostte ons dus €43,-. Vind ik best acceptabel voor een leuke, gezellige dag. Zoon vond de dieren fantastisch. Man is wel al eerder met zoon vertrokken want hij was zo moe, en op zo'n dag is slapen in de wandelwagen absoluut niet de bedoeling. De brandstofkosten reken ik niet mee, ik denk altijd maar dat dat toch verreden zou worden.

Hebben jullie een bepaalde prijs in je hoofd wanneer je een dagje weggaat? Ik hoor graag van je!

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.