Miskoop

Tot een aantal weken terug sjouwde ik nog steeds de luiertas van zoon mee. Nu hij anderhalf is vond ik het niet langer nodig om met die grote tas op stap te gaan. Een kleine tas voor een setje kleding, luiers, beker en speen vond ik voldoende.

Ik startte mijn zoektocht bij tweedehands tassen, hier was helaas weinig tot geen aanbod. Bij de Bruna vond ik alleen maar Frozen en Cars tassen, het leek me leuker om echt een tasje voor een kleintje te kopen. Bij de Marskramer vond ik een groen met gele tas met grote ogen, voor €8,00.

Een ontzettend leuke tas en zoon vond hem geweldig. Ik ook, totdat de rits na twee weken al kapot ging. Normaal ben ik best handig, maar aan het vernieuwen wilde ik mij niet wagen. Dus heb ik de grote tas maar weer tevoorschijn gehaald.

Gisteren deed ik boodschappen in het centrum en vond ik een tas van de film 'The good dinasour'. Nu met 40% afgeprijsd en kostte hierdoor €7,92. Nu heb ik dus een goed functionerende tas voor €15,92. Al had ik eerder gewoon die tas van Cars gekocht was ik goedkoper uit. Een officiĆ«le miskoop dus.

Hebben jullie weleens last van miskopen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. O wat balen die rits. Ik kocht voor oudste een tas met klipjes in plaats van een rits maar de krijgt hij zelf niet open. Daarom wilde ik voor peuter perse een tas met rits. Maar nu heb ik er Ć©Ć©n met een heel solide rits maar die loopt niet heel soepel de bocht om en krijgt hij 'm ook niet zelf open. Dan kan ik wel balen, maar het zijn mooie tassen en ze zijn niet kapot dus we doen het maar mee.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Even met een kaars of een waxinelichtje langs de tandjes van de rits gaan. Dan loopt hij vast soepeler.

      Verwijderen
    2. Nou dat is inderdaad ook iets om over na te denken. Zoon doet er nu nog niets mee dus ik heb daar geen erg in gehad.

      Verwijderen
  2. Stom is dat hĆØ, die miskopen.

    Ik heb voor de oudste rond die tijd ook een rugzakje gekocht. Bij de Kruidvat. Was snel kapot. Toen Ć©Ć©n van Peppa Pig, al kijken we dat bewust niet. Die deed het een stuk beter. En laatst kregen we er Ć©Ć©n cadeau van Woezel en Pip, waar de oudste groot fan van is. Dus dat is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, wie niet? Ik kan zo even niks bedenken, maar er zal genoeg zijn ;).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Overigens; nu heb ik minder vaak een miskoop dan voorheen, simpelweg omdat ik bijna niets meer koop dan alleen hetgeen ik Ć©cht nodig heb ;)...

      Verwijderen
    2. Nou dat scheelt zeker! Hier wordt ook steeds minder gekocht waardoor deze miskoop opeens wel weer heel erg opviel! ;-)

      Verwijderen
  4. Fijn dat je een goede vervanging hebt gevonden. Maar zou je niet ook terug gaan met die kapotte? Dat is best erg snel.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker zo. Ik had alleen geen bon en inmiddels is hij al weggegooid.. Oeps!

      Verwijderen
  5. Ja, kleding die toch niet zo heel lekker zit bijvoorbeeld. Of gewoon dingen die ik dan wilde hebben, maar die echt een beetje een prototype-voorbeeld zijn van 'bezit is het einde van het vermaak'. Helaas genoeg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook herkenbaar! Al komt dit steeds minder voor nu ik zo bewust bezig ben met onze aankopen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.