Uiteindelijke kosten van de tuin

Vorige week vrijdag maakten we de tuin helemaal af. Vijf leilindes met palen en bamboestokken zijn geplaatst. Daarnaast rolden we 52m2 aan grasmatten uit. De komende tijd moeten we nog veel sproeien, met het warme weer van afgelopen weekend blijkt wel dat drie keer per dag noodzakelijk is. Met twee weken zou dit niet meer hoeven omdat het gras dan vast gegroeid is.

Wat we nu nog moeten doen is het schoonspuiten van de stenen en het plaatsen van een tuinset. Nu gebruiken we nog de set die we kregen van de oom van man. Zes witte stoelen met een tafel van plastic. Een spaardoel voor volgend jaar noteren we maar alvast: een mooie tuinset.

De factuur hebben we inmiddels ook binnen, een totaalbedrag van €638,50. De laag grond die we nodig hadden werden met een tractor gebracht en kostte ons uiteindelijk €135,-. De leilindes inclusief 10 palen kwamen uit op €352,25 en voor de grasmatten betaalden we €151,25.

We maken het weer over en kunnen weer een vinkje zetten op onze to-do-list. Op naar het volgende punt; de plinten.

Reacties

  1. heerlijk de tuin voor zo'n bedrag weer netjes!!! wij zijn ook bezig met de tuin, maar omdat er qua tegels vanalles wat in lag, wilden we graag nieuwe tegels. eenheid, en omdat de tuin best groot is en man niet zo van de plantjes en we voor het huis een speeltuin op een groot grasveld hebben, betegelen we de hele tuin.. 80 m2... duur grapje *18/1900) en dan nog de tegels laten leggen ivm gewicht (45 kg per tegel) kost ook nog 1250... (en dan bijkomende kosten van overkapping/schuurtjes verven, 4 m3 zand (142 euro...) en meer van die dingen... maar wel zni in dat t af is ipv de zandbak die t nu al 3 weken is :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou dat is zeker een dure grap, maar je moet inderdaad maar denken dat als het af is het onderhoudsvrij is en je daar nauwelijks nog iets aan hoeft te doen. 😉 Het komt allemaal goed,hahab hier werd het huis ook volgelopen met zand. Dat is nu klaar. Heerlijk!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.