Extra inkomsten oktober

De verkopen in oktober zijn ontzettend goed gegaan. Dat was heel fijn, zoals je kunt lezen in mijn vorige bericht over onze dure oktober maand. De extra inkomsten voor oktober reken ik wel van 1 tot en met 31 oktober.

Via Marktplaats en Facebook verkocht ik voor maar liefst €194,50. €100,- kregen wij nog voor de oude garagedeur. De overige €94,50 komt van onder andere kleding, schoenen en accessoires. Ondanks de grote opruiming voor de verhuizing zijn er nog veel spullen die we niet meer gebruiken of nodig hebben. De kleding van schoonzus mag ik verkopen en de opbrengsten hoeven niet langer gedeeld te worden.

Daarnaast vroeg ik een uitbetaling aan bij Euroclix, deze ontving ik op 10 oktober. Dit ging om een bedrag van €150,-. Dit geld is samen met een deel van de opbrengsten van de verkoop naar de garagedeur gegaan. Inmiddels heb ik bij Euroclix een nieuw saldo van 1.242 clix. Voorlopig door naar de 2.000 en dan waarschijnlijk gewoon weer verder voor de 5.000.

In totaal verdienden we in oktober dus €344,50. Dit konden we goed gebruiken in deze dure maand. Ik vroeg ook nog een VVV-BON t.w.v. €10,- aan van waardevollemening.nl maar die heb ik nog niet ontvangen.
Hoe gaat het met jullie extra inkomsten? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Bij mij niet zo, in oktober. Ik publiceerde het afgelopen vrijdag op m’n blog. Maar is ok√©! Volgende maand nieuwe kansen, mits ik nog wat kan vinden om te verkopen.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het gelezen ja! Alle beetjes helpen en het blijft mij verbazen wat nog weg kan..

      Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!