Doorgaan naar hoofdcontent

Vloerbedekking

In de ouderslaapkamer en op beide trappen willen we graag vloerbedekking. Nu hebben we in ons huidige huis laminaat in de slaapkamer en man mist zijn warme vloertje. Op de trap ligt wel vloerbedekking. De vloerbedekking komt van de Kwantum. Na drie jaar is het nog steeds mooi en daarom besloten wij om de vloerbedekking via Kwantum aan te schaffen en ook te laten leggen.

Eind september had de Kwantum een actie met verhuisdozen. Bij de aanschaf van 1 verhuisdoos kreeg je een voucher t.w.v. €5,-. De verhuisdoos kost €1,80 en het voordeel is uiteindelijk maar €3,20. Voor de verhuizing moesten er toch verhuisdozen aangeschaft worden dus hebben we er 30 gehaald. De vouchers mochten na afloop van de uitgifte actie ingeleverd worden. Per €25,- kreeg je €5,- korting en het is opstapelbaar.

Op 27 oktober kregen we te horen dat de aankoop van het huis rond was en ben ik de volgende dag de vloeren gaan bestellen. In totaal kreeg ik €155,- korting, €150,- van de vouchers en via de mail had ik ook nog een kortingsbon gekregen naar aanleiding van een andere actie van de Kwantum. Deze was niet opstapelbaar maar doordat ik lang moest wachten door problemen met de kassa kreeg ik uiteindelijk toch nog die extra korting. Leuk meevaller. In totaal betaalden we €918,- voor de vloer. Op 11 januari komen ze de vloer leggen. Mocht dit niet lukken met ons schema kunnen we de afspraak zonder problemen nog verzetten.

Hebben jullie vloerbedekking op de slaapkamer? Zijn jullie weleens verleid tot aankoop van een product om van bijbehorende actie gebruik te kunnen maken? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Ja maar wat voor soort vloerbedekking ? Tapijt,vinyl,pvc,linoleum etc ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel tapijt, maar dat gaat bij ons in de buurt door als vloerbedekking. ;-)

   Verwijderen
 2. Wij hebben pvc op de gehele bovenverdieping, muv de douche. Manlief en de kids hebben Bep. Allergie├źn, en dan zijn gladde vlioeren het beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In ons oude huis (woonden we van 1996-2001) hadden we hoogpolig tapijt op de trap en de bovenverdieping. In de kinderkamers hadden we laminaat met van die gekleurde blokken erin. Heerlijk warm en een goede kwaliteit dus het bleef ook mooi. In ons huidige huis hebben we laminaat door het hele huis. Wel veel kouder als je uit bed stapt dus hebben we een kleed onder het bed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mijn man was het ook een gemis. Ons huidige huis is ook alleen maar met laminaat. Ik ben benieuwd hoe het ons bevalt. Ik heb nooit zo'n last van die koude vloer 's ochtends maar het zal alsnog vriendelijker wakker worden zijn.

   Verwijderen
 4. Hier alleen tapijt op de trap. Dat zou ik weer vervangen voor tapijt. Rest van het huis lekker laminaat. Makkelijk schoon te houden. Elk gezinslid heeft sloffen tegen koude voeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De trap vind ik echt heerlijk. Als ik soms zie hoe een stofnest die traptreden zijn ben ik blij dat ik ze bekleed heb. In de rest van het huis bevalt laminaat me prima. Hoe vloerbedekking bevalt op de slaapkamer, we zullen zien!

   Verwijderen
 5. Geen tapijt in de slaapkamer. Inderdaad zulke stofnesten. We hebben laminaat en waar nodig, bijvoorbeeld onder het bed een kleedje voor als we opstaan en niet een koude vloer willen staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.