Zelfgemaakt

Zoals jullie weten zijn we weer scherp aan het letten op onze uitgaven. Zowel het boodschappenbudget wordt weer strak gehanteerd als de overige uitgaven. Zo ben ik steeds meer bezig met het bedenken of ik iets kan hergebruiken of zelf kan maken.

We kregen de afgelopen weekenden regelmatig visite. Wat ik altijd leuk vind en ook weer actief opgepakt heb is het bakken van cake. Er gaat in wat ik op dat moment in huis heb. Hiermee heb ik alweer drie cakes kunnen bakken. Dit scheelde weer in ons boodschappenbudget.

Verder stonden er op onze zolder nog meerdere bakken met stoffen. In het kader van het opruimen besloot ik slabben te maken van de stoffen. De fleece die ik aan de achterzijde gebruik en de lintjes die er tussen gaan had ik allemaal liggen. Ik maakte 30 slabben, voor onze eigen baby en voor kraamcadeautjes.

Naast de stoffen lagen er ook nog heel veel bollen wol. Ik vind haken erg leuk en ben dan ook blij met de voorraad. Ik haakte een deken voor de baby, maar ook alweer twee dekens die we weg willen geven als kraamcadeau. Voorlopig ligt er nog wol voor twee dekens, ook ligt er een gehaakte deken die ik uit elkaar ga halen. Deze moest een eenpersoonsdeken worden voor zoon, helaas is de wol niet meer te koop. Ik wil van deze deken weer drie kraamcadeaus maken.

Met het zelf maken besparen we dus ook weer op het cadeau budget! Maken jullie veel zelf? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Ik ben niet zo goed in zelfgemaakt. En durf dingen dan misschien ook niet weg te geven. haha... Weinig tijd ook voor die dingen, een lekker vol leven!
    Ik koop graag dingen in de aanbieding en dan lijken ze toch duurder dan ze waren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ieder zn ding hè 😉 haken doe ik heerlijk op de bank, dat lukt wel tussendoor.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.