Doorgaan naar hoofdcontent

Korting op de televisie

Afgelopen oktober hebben we de overstap gemaakt naar Ziggo. We kwamen bij KPN vandaan en de voornaamste reden om over te stappen waren de Formule 1 wedstrijden die bij Ziggo in het pakket zitten en waar we bij KPN of €15,00 per maand of €6,- per losse wedstrijd moesten betalen.

Bij het afmelden bij KPN werd ons nog een goedkoper aanbod gedaan voor de sportzender. Deze kan namelijk bij KPN ook gewoon afgenomen worden, maar dit komt bovenop je maandbedrag waarna Ziggo toch echt de goedkopere optie was.

We betaalden zes maanden €34,95, waarna de prijs zou stijgen naar €55,95 voor de rest van het jaar. Halverwege kregen we nog een bericht dat de prijzen omhoog gingen en de afgelopen maanden betaalden we alweer €57,95.

Ik besloot te bellen en te vragen om een aanbieding voor het komende jaar. Zonder aarzelen werd me dezelfde korting aangeboden: zes maanden voor €34,95. Daarna weer €57,95. Uiteraard ben ik hiermee akkoord gegaan.  In totaal zijn we €138,- goedkoper uit.

Na dit telefoontje besloot ik mijn vriendin te appen zodat zij ook even kon gaan bellen. Ze belde dezelfde dag en kreeg drie maanden voor €39,95 aangeboden. Nadat zij aangaf dat wij voor zes maanden een aanbod hadden gekregen ging ze akkoord met zes maanden voor €39,95. Ik heb haar overgehaald om nog eens te bellen. €5,- gedurende zes maanden is toch weer €30,-! Een lang telefoongesprek volgde waarna ze bij hogere uitzondering dezelfde korting dan toch toegezegd kreeg.

Zo zie je maar weer, je abonnementen nabellen loont. En een tweede keer bellen misschien ook nog wel. ;-)

Neem jij de moeite om zo af en toe eens te bellen? Ik hoor graag van je!

Reacties

 1. Wij bellen ook altijd. Ook voor mijn vader, je krijgt altijd wel weer een korting. Soms bellen wij later weer en dan opeens een andere korting.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zit dus inderdaad verschil in. Doorvragen kan geen kwaad. 😉

   Verwijderen
 2. Nog nooit gedaan, maar als ik dit zo hoor moeten wij dit ook maar eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.