Nieuwe spaarmotivatie

Dit jaar zit ik bovenop mijn geld. Echt bovenop want alle uitgaven die ik maak deel ik op Instagram met mijn volgers (voor het account mag je altijd mailen; opnaareenkoophuis@gmail.com).

En ik kan oprecht zeggen dat dit meehelpt om de impulsaankopen te verbannen. Want, mensen volgen en oordelen. De beste dagen zijn de dagen waarop ik geen uitgaven heb. Ik deel deze als de dag waarop ik €0,00 uitgaf. Nu heb ik besloten om iedere dag dat ik géén uitgaven heb, €5,00 over te maken naar onze grote spaarrekening. Zomaar een extra motivatie, ik ben benieuwd of dit me gaat helpen. Ik kan me voorstellen dat het eind van de maand wat lastiger wordt om €5,- over te maken. De trend is namelijk zo dat het aantal dagen zonder uitgaven veelal aan het eind van de (loon)maand zitten.

Onze maand start op de 20ste. Man krijgt dan loon en ook de betalingen van de belastingdienst komen dan binnen. Op dat moment stijgen de uitgaven, want cadeautjes, kleding, kattenvoer en extra benodigdheden probeer ik dan te plannen.

Deze afspraak maakte ik afgelopen donderdag met mezelf, ik gaf donderdag en vrijdag niets uit, ik spaarde dus al €10,- extra deze maand. Heb jij nog extra spaartips?

Reacties

 1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

  Plus, making money online using it is as easy as 1 . 2 . 3!

  This is how it all works...

  STEP 1. Tell the system which affiliate products you want to push
  STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it ONLY takes 2 minutes)
  STEP 3. Watch the system explode your list and upsell your affiliate products for you!

  So, do you want to start making money??

  Your MONEY MAKING affiliate solution is RIGHT HERE

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!