Doorgaan naar hoofdcontent

Gratis op te halen

We zijn hard aan het klussen in het nieuwe huis. In ons huidige huis ben ik aan het opruimen, uitzoeken en inpakken. Veel verkoop ik via Facebook en Marktplaats, maar er zijn ook spullen die niet de moeite zijn om te verkopen of waarop niet gereageerd wordt. Het zijn allemaal spullen die nog goed te gebruiken zijn.

Ik besloot deze gratis op internet te zetten, in de verwachting dat er zeer snel gereageerd zou worden. Het staat nu al een aantal dagen op internet en er zijn nog geen reacties. Zal iedereen aan het minimaliseren zijn? Als het van het weekend nog niet opgehaald is gaat het naar de kringloop.

Werkt het gratis ophalen bij jullie wel? Hebben jullie misschien nog tips? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Bij mij heeft de weggeefhoek erg goed gewerkt. Dan heb je ook altijd mensen uit de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weggeefgroep of hoek op fb werkt erg goed. Zelf voor je vrienden op fb zetten werkt ook, en ook wel
  Gratisophalen.nl en gratis aanbieden op MP. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op FB werkt het bij mij beter dan op MP maar ik vind het wel een groot minpunt dat ik vaak mensen tref die de gemaakte afspraak niet nakomen. Ook met dingen waar ze wel iets voor moeten betalen trouwens. Ze laten gewoon niets meer van zich horen, sturen zelf geen berichtje maar reageren ook niet op een berichtje van mij. Ik hoop dat anderen die ervaring niet hebben want weggooien is inderdaad zonde.... Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had een autostoeltje op de weggeefhoek voor minima gezet. Nul reacties. :-) Dus die heb ik ook maar naar de kringloop gebracht. Daar vindt iemand hem vast wel. En dat ruimt heerlijk op in mijn huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn dochter geeft en krijgt heel veel gerief gratis via zo'n gratis weggeefsite. Als ik bruikbaar gerief heb dat ik niet meer nodig heb, geef ik het haar altijd mee. Meestal vindt ze heel vlug iemand die erin geïnteresseerd is het het komt afhalen. Ze biedt de mensen meestal de kans om het gerief bij haar thuis of hier bij ons af te halen dus door keuze te laten tussen twee afhalingsplaatsen (40 km van elkaar verwijderd) zijn er mogelijks ook meer geïnteresseerden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Are you looking for free YouTube Subscribers?
  Did you know you can get these ON AUTO-PILOT & ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!