Doorgaan naar hoofdcontent

Vloerbedekking

In de ouderslaapkamer en op beide trappen willen we graag vloerbedekking. Nu hebben we in ons huidige huis laminaat in de slaapkamer en man mist zijn warme vloertje. Op de trap ligt wel vloerbedekking. De vloerbedekking komt van de Kwantum. Na drie jaar is het nog steeds mooi en daarom besloten wij om de vloerbedekking via Kwantum aan te schaffen en ook te laten leggen.

Eind september had de Kwantum een actie met verhuisdozen. Bij de aanschaf van 1 verhuisdoos kreeg je een voucher t.w.v. €5,-. De verhuisdoos kost €1,80 en het voordeel is uiteindelijk maar €3,20. Voor de verhuizing moesten er toch verhuisdozen aangeschaft worden dus hebben we er 30 gehaald. De vouchers mochten na afloop van de uitgifte actie ingeleverd worden. Per €25,- kreeg je €5,- korting en het is opstapelbaar.

Op 27 oktober kregen we te horen dat de aankoop van het huis rond was en ben ik de volgende dag de vloeren gaan bestellen. In totaal kreeg ik €155,- korting, €150,- van de vouchers en via de mail had ik ook nog een kortingsbon gekregen naar aanleiding van een andere actie van de Kwantum. Deze was niet opstapelbaar maar doordat ik lang moest wachten door problemen met de kassa kreeg ik uiteindelijk toch nog die extra korting. Leuk meevaller. In totaal betaalden we €918,- voor de vloer. Op 11 januari komen ze de vloer leggen. Mocht dit niet lukken met ons schema kunnen we de afspraak zonder problemen nog verzetten.

Hebben jullie vloerbedekking op de slaapkamer? Zijn jullie weleens verleid tot aankoop van een product om van bijbehorende actie gebruik te kunnen maken? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Ja maar wat voor soort vloerbedekking ? Tapijt,vinyl,pvc,linoleum etc ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel tapijt, maar dat gaat bij ons in de buurt door als vloerbedekking. ;-)

   Verwijderen
 2. Wij hebben pvc op de gehele bovenverdieping, muv de douche. Manlief en de kids hebben Bep. Allergie├źn, en dan zijn gladde vlioeren het beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In ons oude huis (woonden we van 1996-2001) hadden we hoogpolig tapijt op de trap en de bovenverdieping. In de kinderkamers hadden we laminaat met van die gekleurde blokken erin. Heerlijk warm en een goede kwaliteit dus het bleef ook mooi. In ons huidige huis hebben we laminaat door het hele huis. Wel veel kouder als je uit bed stapt dus hebben we een kleed onder het bed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mijn man was het ook een gemis. Ons huidige huis is ook alleen maar met laminaat. Ik ben benieuwd hoe het ons bevalt. Ik heb nooit zo'n last van die koude vloer 's ochtends maar het zal alsnog vriendelijker wakker worden zijn.

   Verwijderen
 4. Hier alleen tapijt op de trap. Dat zou ik weer vervangen voor tapijt. Rest van het huis lekker laminaat. Makkelijk schoon te houden. Elk gezinslid heeft sloffen tegen koude voeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De trap vind ik echt heerlijk. Als ik soms zie hoe een stofnest die traptreden zijn ben ik blij dat ik ze bekleed heb. In de rest van het huis bevalt laminaat me prima. Hoe vloerbedekking bevalt op de slaapkamer, we zullen zien!

   Verwijderen
 5. Geen tapijt in de slaapkamer. Inderdaad zulke stofnesten. We hebben laminaat en waar nodig, bijvoorbeeld onder het bed een kleedje voor als we opstaan en niet een koude vloer willen staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Kleding

Nu ik al een aantal jaren heel bewust met ons geld bezig ben merk ik dat mijn kleding nogal uit begint te dunnen. Zo ligt er redelijk wat verwassen en met kleine gaatjes in de kast. Ik koop veel minder en ook steeds vaker tweedehands.

Zoals ik hier ook verteld heb is mijn schoonzus in juni overleden. Na een ziektebed van bijna drie jaar, een hersentumor, heeft ze besloten euthanasie toe te passen. Voordat ze overleed gaf ze al veel kleding weg, ik kreeg toen acht kledingstukken die ik zeer regelmatig draag.

Vorige week stuurde zwager een appje met de vraag of iemand hem zou willen helpen met het uitzoeken van de kleding van zijn vrouw. Aan veel kleding hangt een herinnering en hij vond het dan ook erg moeilijk om aan te pakken. Nadat ik aangegeven had dat ik wel wilde hebben we besloten dat ik foto's ga maken van alle te verkopen kleding en deze op Marktplaats dan wel Facebook ga plaatsen.

Afgelopen weekend kwam zwager elf(!) vuilniszakken brengen. Ik schrok enigszins van de hoev…

Besparen bij de Albert Heijn

Onze wekelijkse boodschappen worden tegenwoordig altijd bij de Albert Heijn gedaan. Voorheen reed ik naar een nabijgelegen dorp om daar bij de Lidl boodschappen te doen. Maar ik maak nu gebruik van een weekmenu en schrijf van te voren een boodschappenlijstje. Op deze manier heb ik goed zicht op ons budget en ben ik van mening dat ik met de brandstofkosten erbij niet goedkoper uit ben.

Bij de Albert Heijn maak ik altijd gebruik van de scanner. Handig dat je precies weet voor hoeveel geld je in de kar hebt liggen en met zoon erbij is het helemaal makkelijk dat ik de boodschappen gelijk in kan pakken. Waar ik laatst achter ben gekomen is dat je dus ook gewoon contant af kunt rekenen wanneer je gebruik maakt van een scanner. Nooit geweten, het is zeker een pluspunt.

Contant geld en geld van tweedehands verkopen gaan in een spaarpot en het bedrag loopt soms heel snel op. Ik heb nu al twee keer boodschappen gedaan met de scanner en contant kunnen betalen. Eerder durfde ik dit niet aan en pi…

Budget uitdaging

Man werkt nu alweer twee maanden bij zijn nieuwe werkgever. Het bevalt hem erg goed en zijn nieuwe werkgever is ook erg positief. Hij leert snel en er worden regelmatig trainingsavonden ingepland. Tijdens zijn vervolgopleiding heeft hij de basis van CV-ketel onderhoud geleerd en hij kan zich hier goed mee redden.

Laatst zag ik via Facebook een oproep voor het vervangen en verplaatsen van een boiler. Ik reageerde namens man en afgelopen zaterdag mocht hij de boiler plaatsen. De vergoeding die hij hiervoor kreeg; maar liefst €200,-.

Deze €200,- kreeg hij uiteraard contant en we hebben besloten om €200,- door te zetten van de lopende rekening naar de spaarrekening. Alles wat man extra verdiend of aan fooi krijgt zetten we apart voor een nieuwe motor. Van het contante geld worden de komende vier weken de boodschappen gekocht. Per week mag ik €50,- uitgeven. De laatste tijd zaten we rond de €70,-, dit kan naar beneden zonder dat we echt op boodschappen in moeten leveren.

Het zal wel een ui…