Doorgaan naar hoofdcontent

Vloerbedekking

In de ouderslaapkamer en op beide trappen willen we graag vloerbedekking. Nu hebben we in ons huidige huis laminaat in de slaapkamer en man mist zijn warme vloertje. Op de trap ligt wel vloerbedekking. De vloerbedekking komt van de Kwantum. Na drie jaar is het nog steeds mooi en daarom besloten wij om de vloerbedekking via Kwantum aan te schaffen en ook te laten leggen.

Eind september had de Kwantum een actie met verhuisdozen. Bij de aanschaf van 1 verhuisdoos kreeg je een voucher t.w.v. €5,-. De verhuisdoos kost €1,80 en het voordeel is uiteindelijk maar €3,20. Voor de verhuizing moesten er toch verhuisdozen aangeschaft worden dus hebben we er 30 gehaald. De vouchers mochten na afloop van de uitgifte actie ingeleverd worden. Per €25,- kreeg je €5,- korting en het is opstapelbaar.

Op 27 oktober kregen we te horen dat de aankoop van het huis rond was en ben ik de volgende dag de vloeren gaan bestellen. In totaal kreeg ik €155,- korting, €150,- van de vouchers en via de mail had ik ook nog een kortingsbon gekregen naar aanleiding van een andere actie van de Kwantum. Deze was niet opstapelbaar maar doordat ik lang moest wachten door problemen met de kassa kreeg ik uiteindelijk toch nog die extra korting. Leuk meevaller. In totaal betaalden we €918,- voor de vloer. Op 11 januari komen ze de vloer leggen. Mocht dit niet lukken met ons schema kunnen we de afspraak zonder problemen nog verzetten.

Hebben jullie vloerbedekking op de slaapkamer? Zijn jullie weleens verleid tot aankoop van een product om van bijbehorende actie gebruik te kunnen maken? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Ja maar wat voor soort vloerbedekking ? Tapijt,vinyl,pvc,linoleum etc ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel tapijt, maar dat gaat bij ons in de buurt door als vloerbedekking. ;-)

   Verwijderen
 2. Wij hebben pvc op de gehele bovenverdieping, muv de douche. Manlief en de kids hebben Bep. Allergie├źn, en dan zijn gladde vlioeren het beste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In ons oude huis (woonden we van 1996-2001) hadden we hoogpolig tapijt op de trap en de bovenverdieping. In de kinderkamers hadden we laminaat met van die gekleurde blokken erin. Heerlijk warm en een goede kwaliteit dus het bleef ook mooi. In ons huidige huis hebben we laminaat door het hele huis. Wel veel kouder als je uit bed stapt dus hebben we een kleed onder het bed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mijn man was het ook een gemis. Ons huidige huis is ook alleen maar met laminaat. Ik ben benieuwd hoe het ons bevalt. Ik heb nooit zo'n last van die koude vloer 's ochtends maar het zal alsnog vriendelijker wakker worden zijn.

   Verwijderen
 4. Hier alleen tapijt op de trap. Dat zou ik weer vervangen voor tapijt. Rest van het huis lekker laminaat. Makkelijk schoon te houden. Elk gezinslid heeft sloffen tegen koude voeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De trap vind ik echt heerlijk. Als ik soms zie hoe een stofnest die traptreden zijn ben ik blij dat ik ze bekleed heb. In de rest van het huis bevalt laminaat me prima. Hoe vloerbedekking bevalt op de slaapkamer, we zullen zien!

   Verwijderen
 5. Geen tapijt in de slaapkamer. Inderdaad zulke stofnesten. We hebben laminaat en waar nodig, bijvoorbeeld onder het bed een kleedje voor als we opstaan en niet een koude vloer willen staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Opruimen in augustus

Opnieuw een maand waarin we op wilden ruimen. En het is vrij aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben deze maand gestart met werken en dat is te merken. Weer een nieuw ritme dat we moeten leren. Maar desondanks werd ons huis weer een stukje leger.

Er gingen twee vuilniszakken naar een organisatie voor minima. Daar kunnen mensen met een heel klein inkomen gratis komen winkelen. Er mocht van alles heen; keukengerei, speelgoed, kleding, boeken, handdoeken en nog veel meer. Dat ruimde lekker op!

Daarnaast deed ik een aankoop voor de organisatie van keuken en trapkast. Een aantal bakken, zodat het steeds ordelijker wordt. Er ging heel wat naar zolder, zodat de maxi-cosi, stofzuiger en alle tassen ook genoeg ruimte hebben in de trapkast. Daarnaast verdween dus aardig wat in de vuilniszak.

In de keuken zocht ik de tupperware lade uit, er gingen een paar lelijke bakjes weg en waar geen deksel of bakje meer van was verdween ook bij het plastic afval. Eerder dit jaar sneuvelde de staafmixer en…

Extra aflossing

Per mail vroeg ik aan onze hypotheekverstrekker of het mogelijk was om iedere maand €900,- te incasseren. Onze huidige vaste aflossing daalt iedere maand omdat onze hypotheek voor 50% lineair is. Hierdoor zouden wij iedere maand automatisch ruim €100,- extra aflossen.

Gisteren kreeg ik per post - beetje vreemd - antwoord. Hierin stond dat ze mijn verzoek via de mail hadden ontvangen. Daarnaast vermelden ze dat dit geen optie is. Als ik extra af wil lossen, moet ik dit handmatig doen.

En dus loste ik opnieuw €250,- af. De manier waarop is wel vele malen gemakkelijker. De aflossingen die ik eerder deed moest ik zelf overmaken, waarna er een heel proces gestart werd met allerlei brieven. Nu betaalde ik via iDeal en zou het binnen drie dagen helemaal verwerkt moeten zijn.

Schuldenvrij!

Nou ja, niet helemaal. We hebben natuurlijk nog de hypotheek. Maar sinds gisteren zijn we schuldenvrij bij onze schoonouders!

Naar aanleiding van een tip van Mom4life heb ik besloten om mijn gegevens bij de belastingdienst ten goede van de kinderopvangtoeslag aan te passen. Ik moest twee jaar achter elkaar terug betalen. Dit jaar gaf ik beduidend minder uren op.

Vorige week kreeg ik de jaaropgave per mail binnen. Hierin stond vermeld dat ik voor 1 mei contact op moest nemen indien er te weinig uren opgegeven waren.

En zo stond er gisteren opeens bijna €1.900,- op mijn rekening! Met nog €1.250,- af te lossen bij schoonouders besloten we dit bedrag gelijk over te maken en de rest over te maken naar de spaarrekening.

Een heerlijk gevoel. Op naar het aflossen op de hypotheek. Een mail met een aantal vragen is al verzonden naar de hypotheekverstrekker. Ik ben benieuwd wat daar uitkomt, ik houd jullie uiteraard op de hoogte.