Marktplaats

De marktplaats verkopen gaan gelukkig ook nog steeds door. Al merk je nu wel dat het minder wordt. Ik ben nog bezig om de kleding van mijn schoonzus te verkopen. Het gaat met een item per keer, dus voorlopig zijn we er nog niet klaar mee.

Onze eigen opbrengst valt me ook niets tegen. Ik hield het bij vanaf het begin van het jaar en inmiddels zitten we op een prachtig bedrag van €180,50. Er staan nog heel wat advertenties op marktplaats. Met een beetje geluk zitten we eind van het jaar rond de €300,-. Een mooi streven lijkt me. Het geld wat via de rekening binnen komt gaat rechtstreeks naar de spaarrekening. Alles wat hier opgehaald wordt en contant betaald wordt gaat in de spaarpot.

Van deze spaarpot betaal ik o.a. de kapper en de collecte. Ook mijn verjaardagsgeld stopte ik erin en daarvan gingen we een keer naar de McDonalds en ook kocht ik een mooie opbergkist voor zoon zijn speelgoed. De kist dient inmiddels ook als bijzettafel. Dubbel plezier.

Hoe gaan jullie verkopen? Gebruiken jullie nog een ander 'kanaal' naast of in plaats van Marktplaats? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Mijn zus gaat verhuizen en ik heb een aantal dingen meegenomen om via de locale FB te verkopen. Tot nu toe is alleen een krikje gelukt.
  En zelf kocht ik tijdje geleden een houten quilt/handoekenrekje om boven neer te zetten. Het bleek met krijtverf te zijn behandeld en dat was niet mooi, dus helemaal afgeschuurd, 2x in de rondverf en toen vond ik het eigenlijk toch niet zo geschikt. Gisteren voor zelfde bedrag weer verkocht, dus voor niets gewerkt aan het schuren en verven. Maar het stond in de weg en het waren dezelfde mensen die het krikje ophaalden. Nu de rest nog, honden en kinderspullen. Komt ook wel iemand voor als je geduld hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allerlei kammen voor langharige hond en tuigje, knipperlichthalsband etc. en een Hondenzwemvest had ik nog nooit van gehoord.

   Verwijderen
  2. Haha, ik begreep hem inderdaad. 😉 Lief dat je dat ook aangeboden hebt. Ik vind het meestal wisselend. Soms gaat het heel vlot en andere keren is het heel stil.

   Verwijderen
 2. Jep, ook via de lokale FB-groepen. Gaat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn! Ik deed dit ook veel maar het valt erg stil de laatste tijd dus mijn focus is iets meer op Marktplaats.

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!