Doorgaan naar hoofdcontent

Waardering

Ik denk dat iedereen er wel naar zoekt; waardering. Bij je partner, binnen je gezin en op het werk. Vorige week zaterdag moest ik extra werken. Nou ja, moest, mijn collega van de verkoop stond alleen in de showroom en wilde graag ondersteuning wanneer nodig. Ik appte al terug dat ik dan wel graag 300% wilde verdienen, waarna de vestigingsmanager terug stuurde dat 'persoonlijke waardering niet in geld uit te drukken is'. Beetje jammer. ;-)

Man kon thuisblijven en dus sprak ik af dat ik van 9.00 tot 15.00 wel wilde komen werken. Om 14.45 was mijn werk wel zo'n beetje gedaan en ben ik naar huis gegaan. Eenmaal thuis stond daar een prachtige bos bloemen op me te wachten! Met een kaartje; 'Bedankt voor je enorme inzet van de afgelopen periode, zelfs met een gebroken elleboog ben je niet te stoppen.' Wat een fantastische blijk van waardering! Ik heb heel het weekend met een grote glimlach rondgelopen. Ik heb er dan misschien wel zelf om gevraagd, maar toch gekregen en dat maakt het niet minder leuk!

Hebben jullie weleens een blijk van waardering van je werkgever gekregen? Buiten het kerstpakket om uiteraard. Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Leuk! Ik kreeg laatst twee leuke tijdschriften om lekker te kunnen ontspannen na het harde werken! Ook attent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gebaar! Ehm, ik ben mijn eigen werkgever (fulltime huismama :)), dus tijd voor een bloemetje als ik het zo hoor ;)... Sterkte met je elleboog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag de werkende papa (indien aanwezig) ook best een handje in hebben hoor. 😁

   Verwijderen
 3. Vorig jaar was ik 12,5 jaar in dienst, mijn leidinggevende wist dat niet, heb het hem zelf maar verteld, en dat hij het geld wat hier voor ter beschikking gesteld wordt (voor koffie met gebak en een bos bloemen ) aan een goed doel moet schenken. Dat was goed zei hij, geef het gironummer maar door. Nee, ik voel me echt gewaardeerd :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou dat is heel vervelend. Knap dat je het wel zelf aangekaart hebt! Is het geld nog daadwerkelijk naar het goede doel gegaan ?

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!