Gezinsuitbreiding

Zoals ik laatst al schreef, krijgen we te maken met veranderingen in ons huishouden die van invloed zouden kunnen zijn op onze financiële situatie. En nu mag ik het dan eindelijk van de daken schreeuwen: volgend jaar mei hopen wij een kindje te krijgen!

Ik ben nu bijna twaalf weken zwanger, de eerste twee echo's zagen er goed uit en ook het hartje klopt zoals het hoort! Opnieuw weer heel spannend, maar o zo leuk. Afgelopen week waren we alle drie gevloerd door de buikgriep. Die hakt er nu wel in, maar gelukkig is het weer achter de rug. Op vermoeidheid na voel ik me goed, dus ik kan er echt van genieten.

Een baby zal ook op financieel gebied voor verschuivingen zorgen. Ik blijf wel drie dagen werken, maar dit betekend ook voor twee kinderen opvang regelen. Gelukkig kan de baby aanschuiven bij onze huidige gastouder, dit loopt dus mooi door! Qua babyspullen hebben we een hele zolder vol, we zullen nauwelijks spullen hoeven kopen. Al blijft het natuurlijk leuk en heb ik mezelf al wel het een en ander belooft. ;-)

De eerste gratis spullen hebben we inmiddels ook al mogen ontvangen. Bij de verloskundige kregen we een koffertje mee met daarin een speen, een flesje, luiertjes en een sample wasmiddel. Het flesje is van een merk welke ik niet prettig vind, dus die gaat iemand anders blij maken.

Over kleding en babykamer zal ik later nog eens bloggen!

Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd. Ik wens je een mooie zwangerschap met een gezond kind als resultaat. Veel geluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en ga er lekker van genieten! Zo bijzonder...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, mooi nieuws. Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er ging iets niet goed. Nieuwe poging:
  Proficiat! Geweldig nieuws. Hopelijk kunnen jullie in mei een gezond kindje in jullie armen sluiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd ! Dat is nog eens een leuke verandering :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!