Doorgaan naar hoofdcontent

Euroclix uitbetaling

Héhé, wat kunnen die laatste clix voor je gevoel toch lang duren. ;-) De laatste weken keek ik zeer regelmatig bij Panelclix op zoek naar onderzoeken, nadat ik er een stuk of vijftien gedaan had, hield de stroom met onderzoeken op. En bleef de stand op 'nog 40 clix' steken. Uiteindelijk kreeg ik toch nog een onderzoek, t.w.v. 30 clix. Zat ik daar dan voor mijn schermpje naar die 10 clix te staren. Gelukkig hebben we de mails nog, haha!

Ik vroeg begin vorige week de uitbetaling aan en binnen twee dagen stond het al op mijn rekening. Een goede service! Nu ben ik opnieuw gestart met sparen, ik heb nog geen nieuwe onderzoeken mogen doen. Maar door de aankoop van een barbeque is de nieuwe stand inmiddels alweer
337 clix. Wat mijn nieuwe spaardoel wordt ben ik nog niet helemaal over uit, maar ik ga voor minimaal 2.000 clix. Hierbij heb ik het meeste profijt van de wisselkoers.

Deze eerste uitbetaling is me goed bevallen en bereikte ik dan ook zeer snel doordat ik eerder maarliefst 5.000 clix won (t.w.v. €75,00). Deze keer zal het dus iets trager gaan. Mocht je me willen helpen en heb je nog geen Euroclix account? Dan kun je je aanmelden via deze link, jij krijgt dan €1,95 bij je aanmelding en deze 150 clix worden ook bij mij bijgeschreven. Alvast bedankt!

Hoe gaat het met jullie clix? Wat is jullie vastgestelde spaardoel? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Het gaat goed. Bezig met de laatste paar honderd clix voor de 5000. Maar misschien spaar ik door voor de gunstigere koers van 10.000, ik laat het even afhangen van hoeveel clix ik deze maand binnenhark ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn zeg! Doorsparen is toch weer een tientje extra! Ik sta al bijna op 600 clix inmiddels dus ik denk dat ik opnieuw voor de 10.000 ga, het tempo zit er nu goed in.

   Verwijderen
 2. Heel herkenbaar van uit de tijd dat ik ook nog meewerkte aan dat programma. Als je bijna op het punt zit dat je weer kunt inwisselen, krijg je veel minder onderzoeken. Dat frustreerde me en maakte dat ik er mee ben gestopt. Ik doe wel mee aan panelwizard, leukere onderzoeken en minder frustratie en gevalletjes ''u valt niet binnen de doelgroep''. Mocht je interesse hebben, mail me dan even op willekeblogt@outlook.com, dan stuur ik jou een linkje. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit al bij Panelwizard 😉 Bedankt voor het aanbod. Ik krijg gemiddeld een onderzoek in de maand. Zet geen zoden aan de dijk..

   Verwijderen
 3. Ik heb het op een gegeven moment opgegeven omdat het zo langzaam ging. Maar 75,- vind ik een leuk bedrag! Goed gedaan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me wel voorstellen maar ach alle beetjes helpen denk ik dan maar weer. 😉

   Verwijderen
 4. Dat wist ik niet, dat het dan langzamer ging. @willeke
  Frustrerend idd.

  Ik doe ook panelwizard, denk 2 onderzoeken per maand. Maar vaak elk half jaar 15€ uitbetaling, dus toch leuk.

  @opnaareenkoophuis 600clix alweer? Dat gaat snel! Heb je veel mensen via jou aangemeld?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is toch een mooie opbrengst! Bij mij zit het meer rond de €3,-.
   Nou ik heb inderdaad een nieuwe aanmelding, dat gaat vlot! ;-) heerlijk!

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Opruimen in augustus

Opnieuw een maand waarin we op wilden ruimen. En het is vrij aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben deze maand gestart met werken en dat is te merken. Weer een nieuw ritme dat we moeten leren. Maar desondanks werd ons huis weer een stukje leger.

Er gingen twee vuilniszakken naar een organisatie voor minima. Daar kunnen mensen met een heel klein inkomen gratis komen winkelen. Er mocht van alles heen; keukengerei, speelgoed, kleding, boeken, handdoeken en nog veel meer. Dat ruimde lekker op!

Daarnaast deed ik een aankoop voor de organisatie van keuken en trapkast. Een aantal bakken, zodat het steeds ordelijker wordt. Er ging heel wat naar zolder, zodat de maxi-cosi, stofzuiger en alle tassen ook genoeg ruimte hebben in de trapkast. Daarnaast verdween dus aardig wat in de vuilniszak.

In de keuken zocht ik de tupperware lade uit, er gingen een paar lelijke bakjes weg en waar geen deksel of bakje meer van was verdween ook bij het plastic afval. Eerder dit jaar sneuvelde de staafmixer en…

Boodschappenbudget

Ons boodschappenbudget loopt de spuigaten uit. Voorgaande jaren scoorden we onderstaande gemiddelden.

Gemiddeld per week in 2015 : €63,33Totaalbedrag: €3293,16Gemiddeld per week in 2016 : €58,91Totaalbedrag: €3122,22Gemiddeld per week in 2017 : €69,56Totaalbedrag: €3616,96De status tot nu toe: in 32 weken gaven wij in totaal €2.549,23 uit, wat een gemiddelde oplevert van €79,66 per week. Door de komst van zoon B heb ik hetbudget laten versloffen. Ik maak nog steeds een weekmenu naar aanleiding van deaanbiedingen die ik op zoek in de Albert Heijn app, maar toch werd er te veel luxe gekocht. Geen zin om te koken? Laten we even naar de winkel gaan en zomaar watlekkers halen. En daar ben ik nu helemaal klaar mee. Nu zoon B alweer drie maanden is en ikbijna start met werken merk ik dat ons ritme terug gaat komen. De vakantie vanman is weer achter de rug en doordat hij nu weer werkt gaat het allemaal al soepeler. Deze week gaven we €55,00 uit aan boodschappen. Mijn voornemen is om goedkoper,…

Extra aflossing

Per mail vroeg ik aan onze hypotheekverstrekker of het mogelijk was om iedere maand €900,- te incasseren. Onze huidige vaste aflossing daalt iedere maand omdat onze hypotheek voor 50% lineair is. Hierdoor zouden wij iedere maand automatisch ruim €100,- extra aflossen.

Gisteren kreeg ik per post - beetje vreemd - antwoord. Hierin stond dat ze mijn verzoek via de mail hadden ontvangen. Daarnaast vermelden ze dat dit geen optie is. Als ik extra af wil lossen, moet ik dit handmatig doen.

En dus loste ik opnieuw €250,- af. De manier waarop is wel vele malen gemakkelijker. De aflossingen die ik eerder deed moest ik zelf overmaken, waarna er een heel proces gestart werd met allerlei brieven. Nu betaalde ik via iDeal en zou het binnen drie dagen helemaal verwerkt moeten zijn.