Doorgaan naar hoofdcontent

Gratis producten

Met een baby op komst komen ook de aanbiedingen op gang. Zoals bij de meeste van jullie vast wel bekend kun je bij Etos de Ouders van Nu zwangerbox aanvragen. Ik heb deze inmiddels opgehaald. Hierin zaten een CD van Woezel en Pip, proefluiers, een speen en alcolholvrije drankjes. De drankjes kreeg ik de vorige keer ook en ik blijf me erover verbazen.

De CD van Woezel en Pip ga ik toch niet draaien, dus die heb ik te koop aangeboden op Marktplaats. Ik kreeg er alsnog €4,- voor. Hetzelfde geldt voor een fles van Difrax, deze beviel mij bij zoon absoluut niet, die staat nog te koop. De fles komt uit een pakket dat ik kreeg van onze verloskundige. Dit pakket zit in een koffertje van Woezel & Pip en ook hierbij kreeg ik luiertjes en een speentje.

Verder heb ik me nog aangemeld bij de Kruidvat, ook hier kan ik een pakket ophalen. Dit kan vanaf het moment dat ik zeven maanden zwanger ben. Je krijgt een tas, hierin zitten luiers, baby shampoo en lotiondoekjes. Dit vind ik persoonlijk nog de tas met de minste 'onzin'.

Daarnaast mag ik ook nog de Blije Doos ophalen bij de Prénatal. Hiervoor heb ik alleen nog geen oproep ontvangen. Volgens internet zit hier ook een pak luiers in en verder nog sudocréme, een fles, een speen en sokjes in. Ook een leuke aanvulling op de baby-uitzet!

Zelf kocht ik met kortingsbonnen uit de Oude van Nu zwangerbox al twee pakken luiers. Ik bespaarde hiermee zodanig dat ik het zonde vond om de aankoop uit te stellen en de bon te laten verlopen. De baby-uitzet groeit zo onbedoeld toch al aardig. Ik kreeg ook al een aantal cadeautjes. We ruimden dus al een kast uit zodat daar alles opgeborgen kan worden.

Hebben jullie deze gratis pakketten opgehaald? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

 1. Ik heb alleen de kruitvat tas opgehaald. Ik vind het gezeur achteraf zo vervelend bij die andere boxen. Telefoontjes enzo. Daarbij zit er zoveel in wat we niet gebruiken dat ik ze vanuit milieuoogpunt niet wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Kruivat tas is wel het beste pakket, ben ik helemaal met je eens!

   Verwijderen
 2. Ik had destijds de Blije Doos en nog een doos van de Etos geloof ik. Echt best handig!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook zeker leuk, vooral de Blije Doos en de Kruidvat tas, scheelt weer twee pakken luiers!

   Verwijderen
 3. Toevallig heb ik twee weken geleden een blog geschreven over alle gratis producten en boxen die ik heb opgehaald! (Als je nog niet wilt weten wat er in de boxen zit, kun je de blog beter niet lezen ;) )
  http://www.mamalenthe.nl/zwanger/gratis-zwangerschapsboxen/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom lezen zodra ik alles opgehaald heb. ;-) Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 4. De Blije Doos, hoe komen ze erop... Leuk al die gratis producten, maar kijk ook wel goed naar de voorwaarden! Dat je niet vervolgens maandenlang gestalkt gaat worden door allerlei merken. Je moet ook je adresgegevens e.d. doorgeven denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naam en email. Ik heb deze bij zoon ook opgehaald en ik vond het erg meevallen. Daar tegenover zijn die cadeautjes toch wel erg leuk. 😉

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Boodschappenbudget

Ons boodschappenbudget loopt de spuigaten uit. Voorgaande jaren scoorden we onderstaande gemiddelden.

Gemiddeld per week in 2015 : €63,33Totaalbedrag: €3293,16Gemiddeld per week in 2016 : €58,91Totaalbedrag: €3122,22Gemiddeld per week in 2017 : €69,56Totaalbedrag: €3616,96De status tot nu toe: in 32 weken gaven wij in totaal €2.549,23 uit, wat een gemiddelde oplevert van €79,66 per week. Door de komst van zoon B heb ik hetbudget laten versloffen. Ik maak nog steeds een weekmenu naar aanleiding van deaanbiedingen die ik op zoek in de Albert Heijn app, maar toch werd er te veel luxe gekocht. Geen zin om te koken? Laten we even naar de winkel gaan en zomaar watlekkers halen. En daar ben ik nu helemaal klaar mee. Nu zoon B alweer drie maanden is en ikbijna start met werken merk ik dat ons ritme terug gaat komen. De vakantie vanman is weer achter de rug en doordat hij nu weer werkt gaat het allemaal al soepeler. Deze week gaven we €55,00 uit aan boodschappen. Mijn voornemen is om goedkoper,…

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Daar is hij dan!

Het was jullie vast al opgevallen dat het hier wat stiller was dan gewoonlijk. Op woensdag 2 mei is onze tweede zoon geboren! Na een vlotte bevalling, een dag na uitgerekende datum, mochten we hem welkom heten.

Het gaat heel goed met ons, in vergelijking met mijn vorige bevalling was het dit keer een meevaller. Ik ben al weer op de been en zoon doet het ontzettend goed. Ook grote broer geniet, hij is zo trots, fantastisch om te zien. Zoon nr. 2 is een kopietje van zoon nr. 1. Zo bijzonder om te zien!

We gaan lekker genieten van ons gezin en zodra ik weer inspiratie heb, zal ik hier ook weer mijn blogs delen.

Fijn pinksterweekend allemaal!