Garagedeur

Het is dan ein-de-lijk gebeurd. De garagedeur is geplaatst! In plaats van een elektrische deur die naar boven open gaat, hebben we nu twee deuren. Het geheel ziet er prachtig uit, man installeerde de verlichting en we zijn ontzettend blij met het resultaat.

Via een vriend van ons zijn we in contact gekomen met zijn broer. Deze broer runt een eigen bedrijf en was bereid om bij ons de deur te plaatsen. Man zou meehelpen om zo de kosten te drukken. Voor af spraken we een bedrag van €2.800,- inclusief af. Helaas waren er een aantal tegenvallers waarna we alsnog duurder uitgekomen zijn.

Een deel hebben we contant betaald; €450,-. Het overige bedrag werd per rekening overgemaakt en het totaalbedrag komt neer op: €3.180,87. We hebben de garagedeur bewust als spaardoel aangemaakt en dus doet het iets minder pijn. Het spaardoel stond op €3.000,-, helaas moesten we dus nog bijleggen.

De oude garagedeur zette ik na demontage op Marktplaats, ik hoop dat dit de extra kosten nog iets kan drukken.

Het saldo van de spaarrekening is nu aanzienlijk gedaald, dit motiveert echter wel om weer bewust te sparen. Op naar komende maand, hopelijk kunnen we weer wat geld overschrijven.

Hoe staat het met jullie spaardoelen, zijn die inmiddels al uitgevoerd of afgehandeld? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Wat was er mis met de garagedeur? Ik vind het een flinke uitgave. Helaas is dat soms zo met een eigen huis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het kozijn waar de deur in hing was niet passend. Aan alle kanten kieren van minimaal 1 cm, als het op een bepaalde manier waait merkten we dit tot in de woonkamer. Het is eigenlijk puur voor isolatie, en het scheelt nu al aanzienlijk! Het is gewoon aangenaam in de garage in plaats van koud en winderig. 😉

      Verwijderen
  2. Wij hebben in het begin van dit jaar ook nieuwe garagedeuren gekregen. Ik had ze zelf getekend en een timmerman heeft ze gemaakt. Vorige maand zijn ze geverfd. Het bedrag is vergelijkbaar met dat van jou. En ik ben supertrots op de mooie deuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk, zelf getekend! Wij hebben bij de overburen aangebeld om te vragen of we een vergelijkbare deur mochten kiezen, dat was geen probleem en we hebben bij die deur alle maten op mogen nemen. Onze deur blijft wit en die is blauw, dat zorgt wel voor een heel andere uitstraling. We hopen de buitenkant z.s.m. nog te verven in verband met het weer wat gaat komen. Ik vind het nu al een heel chique uitstraling, ben er ook ontzettend blij mee!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.