Gratis producten

Met een baby op komst komen ook de aanbiedingen op gang. Zoals bij de meeste van jullie vast wel bekend kun je bij Etos de Ouders van Nu zwangerbox aanvragen. Ik heb deze inmiddels opgehaald. Hierin zaten een CD van Woezel en Pip, proefluiers, een speen en alcolholvrije drankjes. De drankjes kreeg ik de vorige keer ook en ik blijf me erover verbazen.

De CD van Woezel en Pip ga ik toch niet draaien, dus die heb ik te koop aangeboden op Marktplaats. Ik kreeg er alsnog €4,- voor. Hetzelfde geldt voor een fles van Difrax, deze beviel mij bij zoon absoluut niet, die staat nog te koop. De fles komt uit een pakket dat ik kreeg van onze verloskundige. Dit pakket zit in een koffertje van Woezel & Pip en ook hierbij kreeg ik luiertjes en een speentje.

Verder heb ik me nog aangemeld bij de Kruidvat, ook hier kan ik een pakket ophalen. Dit kan vanaf het moment dat ik zeven maanden zwanger ben. Je krijgt een tas, hierin zitten luiers, baby shampoo en lotiondoekjes. Dit vind ik persoonlijk nog de tas met de minste 'onzin'.

Daarnaast mag ik ook nog de Blije Doos ophalen bij de Prénatal. Hiervoor heb ik alleen nog geen oproep ontvangen. Volgens internet zit hier ook een pak luiers in en verder nog sudocréme, een fles, een speen en sokjes in. Ook een leuke aanvulling op de baby-uitzet!

Zelf kocht ik met kortingsbonnen uit de Oude van Nu zwangerbox al twee pakken luiers. Ik bespaarde hiermee zodanig dat ik het zonde vond om de aankoop uit te stellen en de bon te laten verlopen. De baby-uitzet groeit zo onbedoeld toch al aardig. Ik kreeg ook al een aantal cadeautjes. We ruimden dus al een kast uit zodat daar alles opgeborgen kan worden.

Hebben jullie deze gratis pakketten opgehaald? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Ik heb alleen de kruitvat tas opgehaald. Ik vind het gezeur achteraf zo vervelend bij die andere boxen. Telefoontjes enzo. Daarbij zit er zoveel in wat we niet gebruiken dat ik ze vanuit milieuoogpunt niet wil hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Kruivat tas is wel het beste pakket, ben ik helemaal met je eens!

      Verwijderen
  2. Ik had destijds de Blije Doos en nog een doos van de Etos geloof ik. Echt best handig!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het ook zeker leuk, vooral de Blije Doos en de Kruidvat tas, scheelt weer twee pakken luiers!

      Verwijderen
  3. Toevallig heb ik twee weken geleden een blog geschreven over alle gratis producten en boxen die ik heb opgehaald! (Als je nog niet wilt weten wat er in de boxen zit, kun je de blog beter niet lezen ;) )
    http://www.mamalenthe.nl/zwanger/gratis-zwangerschapsboxen/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kom lezen zodra ik alles opgehaald heb. ;-) Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen
  4. De Blije Doos, hoe komen ze erop... Leuk al die gratis producten, maar kijk ook wel goed naar de voorwaarden! Dat je niet vervolgens maandenlang gestalkt gaat worden door allerlei merken. Je moet ook je adresgegevens e.d. doorgeven denk ik?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Naam en email. Ik heb deze bij zoon ook opgehaald en ik vond het erg meevallen. Daar tegenover zijn die cadeautjes toch wel erg leuk. 😉

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.