Euroclix uitbetaling

Héhé, wat kunnen die laatste clix voor je gevoel toch lang duren. ;-) De laatste weken keek ik zeer regelmatig bij Panelclix op zoek naar onderzoeken, nadat ik er een stuk of vijftien gedaan had, hield de stroom met onderzoeken op. En bleef de stand op 'nog 40 clix' steken. Uiteindelijk kreeg ik toch nog een onderzoek, t.w.v. 30 clix. Zat ik daar dan voor mijn schermpje naar die 10 clix te staren. Gelukkig hebben we de mails nog, haha!

Ik vroeg begin vorige week de uitbetaling aan en binnen twee dagen stond het al op mijn rekening. Een goede service! Nu ben ik opnieuw gestart met sparen, ik heb nog geen nieuwe onderzoeken mogen doen. Maar door de aankoop van een barbeque is de nieuwe stand inmiddels alweer
337 clix. Wat mijn nieuwe spaardoel wordt ben ik nog niet helemaal over uit, maar ik ga voor minimaal 2.000 clix. Hierbij heb ik het meeste profijt van de wisselkoers.

Deze eerste uitbetaling is me goed bevallen en bereikte ik dan ook zeer snel doordat ik eerder maarliefst 5.000 clix won (t.w.v. €75,00). Deze keer zal het dus iets trager gaan. Mocht je me willen helpen en heb je nog geen Euroclix account? Dan kun je je aanmelden via deze link, jij krijgt dan €1,95 bij je aanmelding en deze 150 clix worden ook bij mij bijgeschreven. Alvast bedankt!

Hoe gaat het met jullie clix? Wat is jullie vastgestelde spaardoel? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Het gaat goed. Bezig met de laatste paar honderd clix voor de 5000. Maar misschien spaar ik door voor de gunstigere koers van 10.000, ik laat het even afhangen van hoeveel clix ik deze maand binnenhark ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn zeg! Doorsparen is toch weer een tientje extra! Ik sta al bijna op 600 clix inmiddels dus ik denk dat ik opnieuw voor de 10.000 ga, het tempo zit er nu goed in.

      Verwijderen
  2. Heel herkenbaar van uit de tijd dat ik ook nog meewerkte aan dat programma. Als je bijna op het punt zit dat je weer kunt inwisselen, krijg je veel minder onderzoeken. Dat frustreerde me en maakte dat ik er mee ben gestopt. Ik doe wel mee aan panelwizard, leukere onderzoeken en minder frustratie en gevalletjes ''u valt niet binnen de doelgroep''. Mocht je interesse hebben, mail me dan even op willekeblogt@outlook.com, dan stuur ik jou een linkje. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zit al bij Panelwizard 😉 Bedankt voor het aanbod. Ik krijg gemiddeld een onderzoek in de maand. Zet geen zoden aan de dijk..

      Verwijderen
  3. Ik heb het op een gegeven moment opgegeven omdat het zo langzaam ging. Maar 75,- vind ik een leuk bedrag! Goed gedaan.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ik me wel voorstellen maar ach alle beetjes helpen denk ik dan maar weer. 😉

      Verwijderen
  4. Dat wist ik niet, dat het dan langzamer ging. @willeke
    Frustrerend idd.

    Ik doe ook panelwizard, denk 2 onderzoeken per maand. Maar vaak elk half jaar 15€ uitbetaling, dus toch leuk.

    @opnaareenkoophuis 600clix alweer? Dat gaat snel! Heb je veel mensen via jou aangemeld?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is toch een mooie opbrengst! Bij mij zit het meer rond de €3,-.
      Nou ik heb inderdaad een nieuwe aanmelding, dat gaat vlot! ;-) heerlijk!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.