Doorgaan naar hoofdcontent

Opruimen in november

Ik ben er weer hoor! Actief op Marktplaats en de verkooppagina's van Facebook. Ik zocht weer het een en ander uit en zo kon ik weer wat advertenties plaatsen.

Ik verkocht kinderboeken, speelgoed, woonaccessoires en een wagenspanner voor €34,-. Daarnaast ben ik nog over een aantal spullen in onderhandeling. Ons Stokke kuipstoeltje, zelf tweedehands gekocht voor €45,-, is al gereserveerd voor een zwangere vriendin. Ze kreeg al vuilniszakken vol met (baby) spullen van ons en mag zelf natuurlijk aangeven wat ze voor het kuipje wil betalen.

Verder ruimde ik het speelgoed op. Er ligt nu een zak klaar voor de 'goedzak' van Albert Heijn. Speelgoed mag gedoneerd worden voor minderbedeelde kinderen. Hier deed ik al twee keer eerder aan mee.

Graag zou ik nog een keer de zolder en (ja opnieuw) de trapkast onder handen nemen. Ik heb inmiddels mijn trouwjurk van zolder geplukt. Er staan al wat foto's klaar van mij op mijn trouwdag voor bij de advertentie, maar ik kan helaas de papieren met de juiste maat etc. niet meer vinden. Dat gaat geloof ik nog wel wat tijd kosten.

Ik vond nog een zak meidenkleding op onze zolder en toevallig ging ik bij mijn nichtje langs die laatst bevallen is van een prachtig meisje. De zak ging dus mee, eerder verloste zij ons ook al van vier zakken met meidenkleding.

Ben jij nog aan het opruimen geslagen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!

Spaarsaldo (vervolg)

Ik blogde gisteren over ons spaarsaldo; hoe het daar mee staat en hoe we het in willen vullen in de toekomst. Ik had niet verwacht dat er zodanig veel reacties zouden volgen, vooral niet die waarin ik uitgemaakt wordt voor leugenaar.

Bij deze wil ik benadrukken; natuurlijk willen wij de buffer omhoog, de schuld bij schoonouders zo snel mogelijk aflossen en zuinig leven. Maar daarnaast willen we ook genieten van het leven, uitkijken naar de komst van ons kindje en daar mooie foto's van hebben als ons kindje op gaat groeien. Het was onze keus om de camera aan te schaffen, de juiste keus? Laten we dat maar in het midden houden.

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties, al zou ik het op prijs stellen wanneer ik in mijn waarde gelaten wordt.