Tijd voor elkaar

Je hebt je gezin, je werk, je huishouden, je sociale verplichtingen, je huisdieren en je hobby's. Zat omstandigheden waarbij de aandacht naar elkaar er wel is, maar het vaak langs elkaar gaat in plaats van dat je tijd mét elkaar besteed.

Vast wel herkenbaar, in onze huidige werk- en gezinssituatie is het zo belangrijk om echt af en toe tijd voor elkaar te nemen. We hoeven hiervoor niet speciaal de deur uit, maar heel eerlijk, het is toch wel het leukste.

Samen de deur uit kost meest van de tijd toch extra geld, uit eten en naar de bioscoop is toch wel de top twee. Ik heb besloten de kosten van de uitjes proberen te drukken d.m.v. kortingsacties of iets dergelijks. Een voornemen is om minimaal een keer per maand samen iets te ondernemen.

In augustus zag ik een Social Deal voorbij komen voor een 3 gangen menu bij een restaurant in een nabijgelegen stad. Voor €15,- per voucher. We hadden een heerlijke avond uit en rekenden nog €10,- af bij het restaurant. Hadden we het 3 gangen menu tegen reguliere prijs afgenomen, dan hadden we nog €34,50 extra af mogen rekenen.

Verder zijn we wel voor het volle tarief wezen eten. We gingen met vrienden tapas eten en een avond Vippen bij de bioscoop.

Neem jij de moeite om iedere maand samen iets te doen met je partner?

Reacties

  1. Gezellig hoor en lekker.
    Wij gaan regelmatig samen op stap, omdat de kinderen groot en groter zijn kan dat wat makkelijker. We gaan regelmatig samen lunchen op werk/schooldagen. Ook gaan we vaak samen de stad in op zaterdag. De kinderen willen niet meer mee (soms wel). Dochter laten we niet alleen in de avond (is onderweg naar 14 jaar) maar grote broer (19) kan wel bij haar blijven. Uit eten gaan we meestal met z'n allen want dat vinden de kinderen ook erg leuk.
    Niet met een coupon, groupon oid. Man voelt zich daar ongemakkelijk bij. Eens deden we het toch (bij een wat luxer restaurant) en toen riep de gastheer bij aankomst hard door het restaurant dat er weer twee van die grouponners waren en naar het aparte zaaltje moesten. Zul je altijd zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik zit met mijn man op dansles. Dat is ideaal. Zo hebben we elke zondagavond een uitje dat we samen gaan dansen. Werkt perfect.

    Nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.