Gebroken elleboog

Net toen ik weer inspiratie vond voor nieuwe blog berichten gebeurde er iets waardoor ik deze berichten opnieuw uit moest stellen. Ik werd aangereden! Onderweg maar mijn werk zag een bedrijfsbusje mij en mijn fiets over het hoofd wat resulteerde in een blauwe knie en een gebroken elleboog.

Daarnaast een zeer beschadigde fiets maar dat is verzekeringswerk en dat maakt het allemaal wat minder erg. Godzijdank reed ik zonder zoon en vallen mijn verwondingen  mee. Onhandig die gebroken elleboog maar ik heb afgelopen vrijdag groen licht gekregen.

Groen licht voor meer beweging en een operatie is niet noodzakelijk. Dat lucht op! Ook mag ik weer zelf autorijden wat voor mijn man niet vervelend is.
Nog nooit eerder kreeg ik op deze manier te maken met de verzekering en schadeformulieren. Ik zal jullie op de hoogte houden. Voor nu weer genoeg getypt, ik ga mijn arm laten rusten. Wat dat betreft ben ik nog wel even zoet.

Hebben jullie weleens te maken gehad met een aanrijding. Hoe is dit in jullie geval afgelopen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Oh vervelend hoor! Kon je nog wel werken of was dat ook geen optie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig wel! Ik doe administratief werk en kon in eerste instantie maar met 1 hand typen. Dat is inmiddels niet meer zo maar alle zware mappen laat ik lekker staan en de perforator laat ik gewoon iemand anders bedienen. 😉

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.