Nieuwe schoenen

Het was alweer zo ver.  Tijd voor nieuwe schoenen voor zoon. Hij heeft sandalen, gympen en zomerschoenen. De sandalen kocht ik laatste al bij Kipling, maat 23. De zomerschoenen zijn nu echt te klein (20/21!), hij wil ze niet meer aan. Ik had het in eerste instantie niet in de gaten. Ik vroeg me al af waarom hij ze steeds maar uit deed. Thuis loopt zoon ook altijd op sokken of blote voeten dus die paar keer dat de schoenen aan gingen. De gympen zijn nu gewoon echt te warm voor hem. Al passen die nog wel, maat 22.

Nu heb ik via Euroclix gekeken naar webshops die kinderschoenen aanbieden. De eerste optie was van Haren en hier ben ik ook gelijk geslaagd. Hij krijgt nieuwe gympen van Adidas (zomerse) in maat 23.

De sale is volop gaande. In maat 23 kon ik niet slagen, al waren de gympen niet duur: €29,90. Wel zag ik in de sale mooie witte nette gympen met klittenband van echt leer, maat 25. Met 50% afgeprijsd maar €24,95. Die staan nu dus in zijn kledingkast te wachten tot ze passen.

Leuke actie zo: Euroclix én korting. Voorlopig zijn we er weer klaar mee. Kleding heeft hij inmiddels ook voldoende. Ik kocht veel tweedehands en slaagde bij de Hema en Zeeman.

Letten jullie bij je aankopen expres op de Euroclix? Hoeveel schoenen houden jullie aan voor de kinderen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Hier was het laatst ook weer feest, schoenen maat 22 werden te klein voor mijn oudste dochter. Ik heb net als jou Adidas sneakertjes gekocht bij Van Haren. Roze, uiteraard. Ze had daarnaast nog teva's voor warme dagen en crocs voor het gemak (bij kleintjes mag dat nog, toch?;-)). De teva's zijn helaas nu echt te klein (vorige zomer gekocht) en ik zit momenteel in een no spend challenge, dus ik kan en mag niet klakkeloos nieuwe kopen. Ze heeft ook nog nette sandaaltjes in maat 23, maar die lopen niet zo lekker als teva's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn kinderen hadden meestal gewoon 1 paar. Maar ik heb wel eens gelezen dat twee paren ook wel goed zijn om af te wisselen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hebben altijd een paar dichte (winter) schoenen en een paar sandalen en regenlaarzen voor de kinderen. Wel zo overzichtelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schoenen koop ik niet online, de ene maat 22 is de andere niet, of ze zijn te wijd of te smal of ze rollen niet lekker af. Schoenen worden gewoon gepast in de winkel. Dochter inmiddels 11 heeft 1 paar hoge drMartens, 1 paar zomer drMartens, sportschoenen binnen, sportschoenen buiten, schoenen voor zwemles, 2x schoenen voor badminton (mag ook wel met 4x trainen per week + wedstrijden (vaak 2 dagen), birckenstock lookalikes, sandalen en stamplaarzen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn kinderen hebben 6 paar schoenen. Varieert van sneakers tot laarzen. Ik let wel dat het goede schoenen zijn. Hierop bezuinig ik niet.
    Gemiddeld 60 euro kwijt hiervoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.