Uitverkoop

Het lijkt wel of zoon door heeft dat hij grote broer wordt en dat hij hiervoor nog wel wat mag groeien. Binnen een aantal weken groeide hij uit een heel aantal shirts. Gelukkig ook veel t-shirts, die zal hij de komende maanden sowieso nauwelijks dragen dus dat is geen probleem. Shirts met lange mouwen heb ik wel graag op voorraad in de kast en ik had dus al bedacht dat ik er echt een aantal bij mocht gaan kopen.

Veel kleding van zoon is tweedehands, wanneer ik nieuwe kleding koop komt dit eigenlijk altijd bij de Wibra of de Zeeman vandaan. Kleding van merken vind ik simpelweg te duur. Laatst kocht ik al een stapel kleding tweedehands, hierbij zaten twee lange broeken en een vest dat nu als tussenjas fungeert. Voor deze stapel betaalde ik €4,- per item.

Afgelopen zaterdag gingen we boodschappen doen bij de supermarkt in ons dorp. In het centrum is ook een kledingzaak voor baby's, kinderen en vrouwen. Normaal gesproken koop ik hier niet, zoals ik hierboven al aangeef, ik vind het gewoon te duur. Er hangen merken zoals Name It, Noppies en Tumble & Dry. Zoon heeft deze merken wel, maar dus tweedehands of gekocht met een cadeaubon.

Voor deze winkel stond een rek; winterkleding van 2016 afgeprijsd voor de helft van de helft. Ik vond twee shirts met lange mouwen en een trui van het merk Name It. De originele prijzen kwamen totaal op €40,00. Voor €12,46 nam ik ze uiteindelijk mee! Zeker een aanbieding rek om in de gaten te houden, eerlijk is eerlijk, deze kleding blijft netter in de was.

Hebben jullie weleens van deze mooie aanbiedingen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Bij ons op school is een moeder die tweedehands kleding voor anderen verkoopt. Vooral merkkleding. Ze adverteerd er ook mee op Facebook en zo koop ik weleens merkkleding. Heeeeel soms nieuw, in de uitverkoop van de uitverkoop zeg maar, maar nooit voor de volle mep.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier wordt merkkleding ook zeker niet voor de volle mep gekocht. Ik merk dat ik sowieso een soort maximum prijs in mijn hoofd heb bij kleren voor zoon.

      Verwijderen
  2. Jep, recent kocht ik bij de kringloopwinkel voor de kids mooie kleding. Tussen de 1,75 en 3,50 :)... Broekjes, vlotte blousjes voor zoonlief en 1 shirt voor dochterlief met lange mouw voor 1,95.
    Verder ruil ik alles gratis voor de kids. De dingen die ik nu kocht, hadden ze keer op keer niet bij de ruilwinkel. Merkkleding heb ik heel vaak gratis om die reden :)...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er nog nooit bij stilgestaan dat ik naar de kringloop zou kunnen voor kleding voor zoon. Best blond, hahah. Maar ik kan de verleiding vaak niet weerstaan,dus uit bescherming ga ik er nooit heen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.