Verkocht

Sinds augustus stond de motor van man te koop bij de motorzaak waar wij hem een jaar eerder aangeschaft hadden. De motor mankeerde het een en ander en na drie pogingen om deze mankementen te verhelpen - zonder resultaat en de motor bij elkaar zo'n 1,5 maand kwijt te zijn geweest - besloten wij dat we deze motor niet langer wilden houden.

In overleg met de eigenaar besloten we de motor te koop aan te bieden via de zaak. Meneer zou de klachten alsnog verhelpen en verder de volledige verkoop voor zijn rekening nemen.

Afgelopen dinsdag werden we gebeld, er waren twee serieuze geïnteresseerden en de kans dat de motor verkocht zou worden was zeer aanwezig. Donderdag werd alles afgehandeld en de motor is dan ook meteen mee gegaan met de nieuwe eigenaar!

De opbrengst; €2.600,-. Dit geld gaat naar de motor spaarrekening. Met wat aanvulling hoopt man volgend jaar een andere motor aan te kunnen schaffen.

Met de verkoop van de motor eindigen ook twee vaste lasten, maandelijks betaalden we €10,- aan motorrijtuigenbelasting en €9,26 aan de verzekering. Een prettige besparing van €231,12 per jaar. Het hangt er even vanaf wanneer man een andere motor aanschaft, maar voorlopig houden we dit geld mooi in onze zak.

Reacties

 1. Fijn dat hij verkocht is zeg. Dat is toch een mooi bedrag dat je er voor gekregen hebt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn er blij mee! Geen vaste lasten en sparen voor een motor die wel geheel naar tevredenheid is.

   Verwijderen

Een reactie posten

Ik ben altijd benieuwd naar de werkwijze van een ander. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om een reactie te ontvangen. Ik zal altijd proberen te reageren. Prettige dag!