Vakantie

Inmiddels hebben we vakantie. Drie weken lang hoeven we niet te werken, heerlijk. Het zijn geen rustige weken. Op ons to do lijstje staan veel taken om uit te voeren.

In de eerste week streepten we er al aardig wat af. Zo zocht ik alle administratie uit, oude papieren konden weg en ik deelde alles anders in. Van zes halve mappen naar drie hele. Gelijk weer meer ruimte in het dressoir. Ook de rest van de spullen in het dressoir heb ik uitgezocht, weer aardig wat weg kunnen doen.

Daarnaast heeft man de garage helemaal van elektra voorzien en klaargemaakt voor de plaatsing van de deur. Verder nog veel telefoontjes gepleegd en kleine klusjes uitgevoerd.

De verwarming in de gang hangt en ook zijn we stappen aan het maken met het verven van de keuken. Allemaal 'kosteloos', we hebben alles namelijk al in huis.

We willen nog wat leuke dingen ondernemen maar op vakantie gaan we niet. We gingen al een dag naar het strand en bezochten een kinderboerderij. Zoon slaapt nog steeds gemiddeld 2,5 uur in de middag, die tijd gebruiken we om te klussen.

Zit jullie vakantie er al op? Nog weg geweest of ook een klus/dagjes uit vakantie gehad? Ik hoor graag van jullie!





Reacties

  1. Wij zijn 2,5 week weggeweest, maar nu alweer 2 en 1 week aan het werk...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.