Aflossing

Het was niet de bedoeling om deze maand af te lossen ivm de bijkomende kosten voor de baby. Maar afgelopen week verkochten wij de motor van man en besloot ik om toch €250,- over te maken naar (schoon)ouders.

Onze schuld is momenteel  €18.500,-. We losten nu in totaal €1.500,- af. Met de komende belastingteruggave en de vakantiegelden hopen we weer een mooi bedrag af te lossen.

Hoe gaat het met jullie schuld?

Reacties

  1. Wij hebben gelukkig alleen een hypotheekschuld. Maar jullie schoonouders zullen het vast waarderen dat jullie weer hebben afgelost!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou zeker, ze waren positief verrast met deze aflossing. Liever zo, dan andersom.

      Verwijderen
  2. Lekker bezig. Wij hebben niks afgelost op onze schuld maar wel gespaard voor onze nieuwe keuken! Ook fijn!
    Trouwens, in je ‘header’ staat dat je nog 18500€ schuld hebt en dat je 1500€ hebt afgelost. Het lijkt een beetje alsof je dus nog maar 17000€ schuld hebt bij je schoonouders. Snap je wat ik bedoel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap helemaal wat je bedoelt, ik pas het aan! Goed bezig, die keuken kun je straks alleen maar extra van genieten. Daar heb je toch daadwerkelijk plezier van!

      Verwijderen
  3. Wij zijn op een aparte spaarrekening aan het sparen voor de nieuwe tuin. Deze maand winstuitkering man, volgende maand vakantiegeld man en nog een persoonlijke winstuitkering. Samen met het spaargeld van maart, april, mei en juni zijn we er. En daarna weer verder sparen zonder een specifiek doel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie maanden komen er voor jullie aan! En dan lekker genieten van de tuin, sparen is nog leuker als het voor het luxe is.

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.