Belastingaangifte

De belastingaangifte mocht vanaf 1 maart weer gedaan worden. We hadden alle nodige papieren inmiddels ontvangen en ik was toch wel erg benieuwd. Afgelopen zondag vulde ik de aangifte aan en diende hem meteen in.

De cijfers zien er goed uit. Na het invullen werd aangegeven dat we €806,- terug krijgen. Nu staat er uiteraard ook vermeld dat we aan deze cijfers geen rechten kunnen ontlenen dus we wachten het maar gewoon netjes af. Mocht het wel rond dit bedrag uit komen dan hebben we een mooie meevaller. Dit geld zal dan ook gebruikt worden om de spaarrekening aan te vullen en de schuld bij (schoon)ouders te verlagen.

Hebben jullie de aangifte al ingevuld en ingediend? Valt het mee of valt het tegen? Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Ik heb geen aftrekposten en werk voor het eerst een volledig jaar full time, dus ik krijg nergens geld voor terug. Ik moet voor het eerst betalen: zo'n 100 euro.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wij vulden het ook afgelopen zondag in. Aangezien wij een hypotheek hebben en geen maandelijkse terug gave ontvangen, kunnen wij een fijn bedrag terug wachten. Dit gaan wij gebruiken om een schuld af te lossen. Groetjes blogaanmnbeen.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat fijn dat je alles in een keer terug krijgt. Ik heb er wel eens over nagedacht, zonder zouden we ook prima de maandelijkse lasten kunnen opvangen.

      Verwijderen
  3. Ik moet altijd betalen. Vanwege pensioen in eigen naam. Maar het wordt iets verlaagd door de hypotheek rente teruggave en ik geef geld aan het dierenopvangcentrum

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.