Doorgaan naar hoofdcontent

Bijverdienste

Regelmatig hoor ik over bijverdiensten via internet. Zelf ben ik altijd een beetje huiverig, want hoe weet je of alles goed gaat. Ik heb een tijdje ingeschreven gestaan bij Euroclix, maar dat was toch niet mijn ding. Nu ben ik een site tegengekomen waar ik wel tevreden over ben.

Sinds vorig jaar mei sta ik ingeschreven bij www.waardevollemening.nl. Deze site nodigt je na aanmelding uit voor het invullen van enquêtes over zeer uiteenlopende onderwerpen. Naar aanleiding van je profiel proberen ze te beoordelen of je binnen de doelgroep valt. Wanneer dit niet zo is komen ze zelf met een andere enquête.

Per enquête wordt er een vergoeding uitbetaald. Dit kan variëren van €0,50 tot €1,50 en af en toe zelfs €2,00. Wanneer de €10,- bereikt is kan er een uitbetaling aangevraagd worden. Ik houd zelf ook altijd bij welke enquêtes ik invul en wat de vergoeding is. Dit controleer ik altijd nog even in het overzicht.

Ik had een tijd geen enquêtes ingevuld maar ben er weer mee gestart en heb dan ook afgelopen januari een uitbetaling uitgevraagd. Je krijgt dit in de vorm van een VV-bon. Op de site wordt aangegeven dat dit 28 dagen kan duren, maar ik had al met 1,5 week de VV-bon t.w.v. €10,- op de deurmat. De bon ligt nu te wachten op het moment dat de luiervoorraad aangevuld moet worden.

Zijn jullie bij sites aangemeld om extra geld te verdienen? Of zijn jullie ook wat huiverig wat betreft al die online aanbieders? Ik hoor graag van jullie!


Reacties

 1. Online geld verdienen. Oh wat heb ik al veel dingen gedaan die geld gekost hebben haha. Ik doe mee met onderzoeken van NIPO. Die krijg ik per mail. Ik laat me uitbetalen in bol.com bonnen. Verder heb ik op 12 april een blogje geschreven over geld verdienen met afval. Daar hoop ik volgende week mijn eerste uitbetaling van te ontvangen.

  Daarnaast ben ik nog twee dingen aan het testen voor ik ze 'openbaar' maak door er over te bloggen. Ik ben niet meer huiverig hoor. Ik denk alleen wel twee keer na voordat ik ergens geld in steek. Ondernemen is toch ook risico nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wacht het af! Ik doe niet aan dingen mee waar ik geld in moet stoppen. Ben altijd bang dat ik met niets overblijf ;-).

   Verwijderen
 2. Ik doe net zoiets, maar dan via panelwizard. Die jij noemt ken ik niet. Ik ga het eens overwegen.
  Ik blogde over panelwizard een tijdje terug, als je interesse hebt.
  http://life4mama.blogspot.nl/2016/01/panelwizard-online-verdienen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tip. Ik zal het van het weekend eens nalezen!

   Verwijderen

Een reactie posten

Gezellig dat jullie meelezen, ik hoor graag van jullie. Tips en trucs zijn altijd welkom!

Populaire posts van deze blog

Spaarsaldo

Het werd tijd voor een nieuwe spaar update. Een aantal weken terug gaf ik aan dat ik wil dat dit een terugkerend thema wordt als extra motivatie.

Om het sparen te stimuleren pakte ik een truc uit de oude doos. Voorheen deed ik dit zeer regelmatig. Nu het sparen niet zo hard gaat door alle uitgaven voor het afwerken van de garage ben ik het weer toe gaan passen; het afronden van onze lopende rekeningen.

Wanneer er na een uitgave een saldo van bijvoorbeeld €126,80 staat, maak ik €1,80 over naar de spaarrekening. Door dit weer toe te passen spaarde ik deze maand al een mooi bedrag.

Het totaal saldo van de spaarrekening komt op €2.515,76. Het saldo is te verdelen in drie groepen.  Een spaarrekening voor zoon (€1.750,-), een spaarrekening voor de motor van man (€250,-) en de buffer. De buffer staat nu dus op €515,76.

Doordat we tussendoor veel uitgegeven hebben in de bouwmarkt en weer een aflossing gedaan hebben is de rekening niet gegroeid. In vergelijking met 10 september zijn we zelfs f…

Paleis voor een prikkie

Nu iedere zondagavond te zien op SBS6; Paleis voor een prikkie. Twee interieurontwerpers proberen met €250,- de woonkamer van gezinnen die weinig te besteden hebben een makeover te geven.

Erg leuk en inspirerend om te kijken. Ze maken gebruik van Marktplaats en van de kringloop winkels om meubels en accessoires te vinden. Een camera maakt het natuurlijk wel erg makkelijk om af te dingen. Gewoonlijk is dit volgens mij niet echt realistisch.

Een vermakelijk programma wat maakt dat ik toch denk dat ik eens wat vaker naar de kringloop zou moeten gaan in plaats van het altijd maar nieuw aanschaffen.

Hebben jullie het al gekeken? Wat vinden jullie er van? Ik hoor graag van jullie!