Waardering

Ik denk dat iedereen er wel naar zoekt; waardering. Bij je partner, binnen je gezin en op het werk. Vorige week zaterdag moest ik extra werken. Nou ja, moest, mijn collega van de verkoop stond alleen in de showroom en wilde graag ondersteuning wanneer nodig. Ik appte al terug dat ik dan wel graag 300% wilde verdienen, waarna de vestigingsmanager terug stuurde dat 'persoonlijke waardering niet in geld uit te drukken is'. Beetje jammer. ;-)

Man kon thuisblijven en dus sprak ik af dat ik van 9.00 tot 15.00 wel wilde komen werken. Om 14.45 was mijn werk wel zo'n beetje gedaan en ben ik naar huis gegaan. Eenmaal thuis stond daar een prachtige bos bloemen op me te wachten! Met een kaartje; 'Bedankt voor je enorme inzet van de afgelopen periode, zelfs met een gebroken elleboog ben je niet te stoppen.' Wat een fantastische blijk van waardering! Ik heb heel het weekend met een grote glimlach rondgelopen. Ik heb er dan misschien wel zelf om gevraagd, maar toch gekregen en dat maakt het niet minder leuk!

Hebben jullie weleens een blijk van waardering van je werkgever gekregen? Buiten het kerstpakket om uiteraard. Ik hoor graag van jullie!

Reacties

  1. Leuk! Ik kreeg laatst twee leuke tijdschriften om lekker te kunnen ontspannen na het harde werken! Ook attent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gebaar! Ehm, ik ben mijn eigen werkgever (fulltime huismama :)), dus tijd voor een bloemetje als ik het zo hoor ;)... Sterkte met je elleboog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mag de werkende papa (indien aanwezig) ook best een handje in hebben hoor. 😁

      Verwijderen
  3. Vorig jaar was ik 12,5 jaar in dienst, mijn leidinggevende wist dat niet, heb het hem zelf maar verteld, en dat hij het geld wat hier voor ter beschikking gesteld wordt (voor koffie met gebak en een bos bloemen ) aan een goed doel moet schenken. Dat was goed zei hij, geef het gironummer maar door. Nee, ik voel me echt gewaardeerd :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou dat is heel vervelend. Knap dat je het wel zelf aangekaart hebt! Is het geld nog daadwerkelijk naar het goede doel gegaan ?

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je meeleest! Laat vooral iets van je horen.